1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Live'em...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez V2T44, Luty 22, 2013.

  1. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Tak jak w temacie, mam problem z Live'em - Wszystko zaczęło się od AKTUALIZACJI...
    Wczoraj, włączyłem "X" i wyskoczyła mi aktualizacja systemu - OK, aktualizuję...Niby nic nadzwyczajnego, jednak już na początku pobierania, wyskakiwał błąd - musiałem więc zaktualizować "X" ręcznie.
    Z tym też nie było problemu ;) Prawdziwe problemy zaczęły się teraz - gdy chciałem połączyć się z Live'em, łapało moją sieć i neta, jednak nie mogłem połączyć się z Live :frown-new: Próbowałem majstrować przy routerze, jednak bez skutku :( A jeszcze 2 dni temu, przed wyjściem aktualizacji, wszystko chodziło bez problemu...

    Prosiłbym o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gotien

    Gotien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogliby ci zbanować Konsolę w sensie takim,że nie możesz się połączyć z Live'em masz przeróbkę czy Oryginał ?
     
  4. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    To niemożliwe - mam oryginał i wcześniej chodził przez ten rok od kupna - aż do aktualizacji systemu :(
     
  5. Gotien

    Gotien Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to może spróbuj zrobić reinstalkę x'a(Oczywiście aktualizacji tej)
     
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakiś nr błędu się pojawia?
     
  7. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Pojawiał się, gdy chciałem zaktualizować konsolę, jednak teraz go nie pamiętam :( Może wyczyścić pamięć podręczną??? Może to coś da???

    BTW:Nie usunie mi to np. demo gier???
     
  8. DelMartinio

    DelMartinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żary
    Czyszczenie pamięci podręcznej usunie tylko aktualizacje gier, nie dema, profile etc.
     
  9. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie - aktualizacji X też nie usunie...A szkoda, bo to przez nią mam problemy - od niej to się zaczęło :/
    Muszę dalej szukać :p
     
  10. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @V2T44:
    No to jak teraz spróbujesz połączy się z XBL to nie wyskakuje błąd o jakimś numerze?
     
  11. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Nie - tylko to, że X nie może połączyć się z usługą Live, sprawdź swój router lub modem, odłącz go na 3 minuty itp.
    I za każdym razem kiedy próbuję się połączyć, dzieje się to, co wcześniej opisałem, więc to raczej nie błąd samej usługi, dlatego zastanawiam się nad moim routerem, który jednak działał i działa dobrze...Nie wiem co się stało...może warto wziąć konsolę do serwisu??? Może stało się coś z Wi-FI??? Akurat jest to prawdopodobne - czytałem gdzieś, że w slim'ach czasami dochodzi do awarii karty sieciowej...
     
  12. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Problem rozwiązany ;) Temat do zamknięcia :) Pomogła kilkukrotna reinstalacja systemu, tak jak radził Gotien ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum