1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z livem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez griubas, Czerwiec 19, 2011.

  1. griubas

    griubas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Sorry, że tu piszę, ale jak robię nowy temat to pisze, że nie mam uprawnień
    Mam przerobionego xbox-a i chciałem połączyć się na live. Robię test połączenia i pod koniec chce aktualizację. Jak robię tak to pod koniec wyskakuje błąd o numerze 3080 335A 1E04 C005 3007. Próbowałem też zrobić aktualizacje przez pen drive, ale też nie działa. Bana na pewno nie mam, bo sprawdzałem. Wiecie co można zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Podczas testu na animacji w ktorym momencie zatrzymuje sie test, xboxa, siec, internet, xboxlive ?
     
  4. coldstan10

    coldstan10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Tez kiedyś miałem taki problem, ale jakoś tak sam mi się rozwiązał
     
  5. griubas

    griubas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest coś takiego, że robię test dochodzi do xbox live chodzą te kropki i karze mi zrobić update. Jak robię update to pod sam koniec daje mi ten błąd o numerze tym co podałem w pierwszym poście.
     
  6. griubas

    griubas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nowi użytkownicy mogą pisać tylko w tym dziale, dział Dla świeżaków.
    Nie pisz posta pod postem, jak ktoś będzie potrafił Ci pomóc to napisze.
    Moim zdaniem sprawdź czy masz w konsoli wszystko dobrze ustawione
     
  8. griubas

    griubas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tam już nie ma co odpowiadać, bo mam 3 red lighty. Dopiero co laser wymieniony wszystko kupione a tu takie coś. Ja już go kupiłem z red lightami ale naprawiłem. Teraz już to chyba się nie uda, ale w końcu i tak tylko 15 zł za niego dałem :p
     
  9. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    w zależności od tego jak go ''naprawiłeś'', być może jeszcze będzie możliwa jego ponowna naprawa bez wymiany płyty głównej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum