1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z lt + 2.0 help plis

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bigipl, Październik 24, 2011.

  1. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam taki problem miałem lt + 1.91 i gry takie jak assasin cread 3 chodziły na 1.91 ale na lt 2.0 jest napisane że płyta nie obsługiwana czemu bo jak narazie jak chce pograć w grę która mi nie chodzi na lt 2.0 to przerabiam na 1.91 co mam zrobić bo mi się nie chce co dzienie przerabiać jakieś pomysły ?

    Ale nie wszytkie bo skate 3 czy crackdown 2 działają
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a dash nowszy zainstalowałeś?
     
  4. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mieć obraz gry na kompie i przepuścić przez dobrze ustawiony abgx żeby zrefilował ap25 sektory i wypalić powinno działać
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ustawić w abgx360 autofix level 3 i nagrać jeszcze raz, ale jak miał 1.91 i najnowszy dash kopie powiny działać na tym lt normalnie
     
  6. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albinos ok ale z tego co ty napisałem to nic nie zrozumiałem bo przerobienie konsoli to już był dla mnie sukces masz może jakiś pordnik a co do dash mam najnowszego bo mam podłączoną konsole do neta
     
  7. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale na nowym dashu mialem lt + 1.91 u też działało
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    się założe ,że te gry nie były abgx360 na ustawieniu autofix level 3 skanowane przed nagraniem
     
  9. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nic nie robiłem tylko imgburn wypalałem i już jak mówiłem nie jestem ogarniety ale coś słyszałem o tym abgx360
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wpisz w google abgx360, ściagnij. póżniej znajdz opcje autofix ustawiasz level 3 scanujesz iso po skanie wgra patche ap25 i wypalasz i śmiga.
     
  11. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki ale jeszcze takie pytanie bo mam już abgx ale tam jeszcze jakieś się rzeczy ściaga ja zaczołem zasysać plik który ma 800 abgx360_video_waves_1
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to jest ci nie potrzebne sam abgx360 ci starczy.
     
  13. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja pobieram 360_video_waves_1 to jest ten plik on waży 800 mb
     
Wczytywanie...

Poleć forum