1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matusz, Kwiecień 16, 2012.

  1. matusz

    matusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój xbox się zawiesił podczas uruchamiania.Wyłączyłem go i jeszcze raz włączyłem.W napędzie miałem mortal kombat i normalnie działało i cały czas działa.W profilu gracza nie ma avatara a takie gry jak Skyrim czy fifa 12 proszą mnie o aktualizacje a przez cały czas aż do dziś od momentu aktualizacji na LT 2.0 wszystko śmigało.
    ps.Uprzedzam pytanie,nie włączałem żadnej innej gry prócz tych trzech.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. adam1234131

    adam1234131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też tak miałem że żadna gra mi nie chciała odpalić żadna byłem tak wnerwiony płyty wyczyściłem oczewiście nie miały one żadnej rysy a tak za pół godzinki śmigało że aż mił nie ma się co przejmować odłącz go od zasilania na 2 minuty
     
  4. matusz

    matusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To chyba nie to.Gry które nie potrzebują LT 2.0 działają normalnie a np. wcześniej wspomniana fifa 12 prosi o aktualizacje.
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3502
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak prosi o aktualke to musisz zaakceptować jak chcesz grać, prawdopodobnie wywali Ci lt jak się zgodzisz (nie pamiętam jakiego dasha wymaga fifa)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego masz teraz Dash'a?
     

Wczytywanie...

Poleć forum