1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matusz, Kwiecień 16, 2012.

  1. matusz

    matusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój xbox się zawiesił podczas uruchamiania.Wyłączyłem go i jeszcze raz włączyłem.W napędzie miałem mortal kombat i normalnie działało i cały czas działa.W profilu gracza nie ma avatara a takie gry jak Skyrim czy fifa 12 proszą mnie o aktualizacje a przez cały czas aż do dziś od momentu aktualizacji na LT 2.0 wszystko śmigało.
    ps.Uprzedzam pytanie,nie włączałem żadnej innej gry prócz tych trzech.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam1234131

    adam1234131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też tak miałem że żadna gra mi nie chciała odpalić żadna byłem tak wnerwiony płyty wyczyściłem oczewiście nie miały one żadnej rysy a tak za pół godzinki śmigało że aż mił nie ma się co przejmować odłącz go od zasilania na 2 minuty
     
  4. matusz

    matusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To chyba nie to.Gry które nie potrzebują LT 2.0 działają normalnie a np. wcześniej wspomniana fifa 12 prosi o aktualizacje.
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak prosi o aktualke to musisz zaakceptować jak chcesz grać, prawdopodobnie wywali Ci lt jak się zgodzisz (nie pamiętam jakiego dasha wymaga fifa)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego masz teraz Dash'a?
     
Wczytywanie...

Poleć forum