1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT 3.0. Przeróbka

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez qqq, Maj 17, 2012.

  1. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam. Posiadam aktualnie dasha 2.0.13604.0 i przeróbke LT 2.0+ ( tą wcześniejszą od 3.0 - nie znam dokładnie jej nazwy ). Mam prosbe o wytlumaczenie kilku spraw. Chce sam przerobić konsole do LT 3.0. Czy mam aktualizowac do najnowszego dasha? Słyszałem, że po aktualizacji nie mozna instalować najnowszych gier na dysk. Tak więc może nie aktualizować tylko zostać przy tym co mam teraz i po prostu zrobić przeróbke? Chce móc instalować gry na dysk - w końcu po to go mam. Druga sprawa. Jak wygląda nagrywanie gier z XGD3. Na pewno nie bede kupował tej nagrywarki IHAS. Czy bede mogl normalnie nagrać najnowsze gry na zwyklej nagrywarce? Bede musial cos dograc do plikow albo cos zrobic? Bardzo prosze o odpowiedz. THX!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie masz ihasa to grasz z płyty.
    Aktualizacja Cie nie ominie.
     
  4. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Czyli co powinienem teraz robić? Przerabiać bede sam. Najpierw aktualizacja do najnowszego dasha i pozniej przeróbka, czy odwrotnie? A jak ze starymi grami XGD2? Też nie bede mógł grac z dysku?

    Teraz czytam o jakimś sposobie z MP3. Na czym on polega? Czy jakbym wgrał najnowszy dash na moim aktualnym LT+2.0 i poźniej zrobił ten trick z MP3 ( jak to sie robi? ) to normalnie bym mógł grac w najnowsze gry z XGD3 z dysku?
     
    1 osoba to lubi.
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    dużo pytasz mało czytasz
    było tego już tyle że aż się odpowiadac nie chce heh
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    aktualizuj i przerabiaj i nie zadawaj zbędnych pytań.
     
  8. qqq

    qqq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    227
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Tylko, że o tym MP3 to nigdzie nie moge znalezc żadnego poradnika. Dzieki za pomoc koledzy ...
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po prostu włączasz muzykę z pendrive'a lub dysku i uruchamiasz grę.

    DashBoard 14719 --> LT 3.0
     
  10. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie chcę zakładać nowego tematu, a mam pytanie: czy na forum znajdzie się ktoś kto poprowadzi mnie za rączkę przy aktualizacji lt w slimie bez kodu napędu ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  12. edi

    edi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Słuchajcie, odnośnie tego tricku z mp3, czy wystarczy zainstalować grę na hdd i aby zagrać nalezy uruchamiac mp3 z pendrive?
    Czy w prostych słowach, o to chodzi?

    Bo oczywiście mam standard. Zainstalowałem grę, uruchamiam i konsola się restartuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum