1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez uefa08, Marzec 15, 2014.

  1. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam nagrywarke ihas124b, nagrałem fife 14 chodzi bez zarzutu a gdy próbuje nagrać NBA 2K14 to przy instalacji wyskakuje wyczysc miekka szmatka itd. gra w abgx jest wszystko na zielono, nagrywam imgburnem na verbatimach
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    iHas'a masz zflashowanego?
    urzywasz payload tool?
    Naped w X'ie zflashowany?
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna



    Jeśli nagrał fife i mu chodzi to wiadomo ze ma ihasa sflashowanego a poza tym jest napisane w temacie ze posiada lt3.0. A co do tematu to dziwne ze FIFA ci się dobrze nagrała a NBA juz Ci nie działa. Spróbuj wyczyścić pamięć podreczna i wtedy srobuj odpalic.





    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  5. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mialem identycznie z GTA V.

    Trzymaj sie tego schematu wypalania:

    Open Imgburn, select burn, then go to advanced settings

    4) Enable 'Force Hyper Tuning'
    5) Enable 'Online Hyper Tuning'
    6) Enable 'Overspeed' (my results varied before I selected this - toggle yours if you have problems)
    7) Enable 'SmartBurn'
    8) I ALWAYS clear my 'OPC Data' every time I burn a XGD3 disc (before or after - it doesn't matter - if you get good burn you may not need to clear OPC)
    9) Ensure you are using Made in Singapore Verbatim discs - either mkm001 or mkm003. I use mkm003 and burn at 4x speed so I 'check' Perform OPC before write. I also make sure BURN-proof is NOT checked! If you use any other discs - that's your choice...
    10) Buffer size 512mb - a bit overkill I'm sure but every little helps
    11) Select .dvd file to burn
    12) I leave my computer to do what it has to and come back a little while later to a successful burn. Yay!

    No i oczywiscie wczesniej ABGX360.
     
  6. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczyściłem pamięc - nadal to samo, fifa śmiga aż miło na xbox gold, a nba w ogóle nie chce się zainstalować
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie ustawienia masz w EEPROM ?? I na jakich DVD nagrywałeś ???

    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Takie używam ustawienia dla Verbatimek wszystko idealnie śmiga
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak czasami jest :) zrób weryfikacje w imgburn ale moim zdaniem musisz jeszcze raz nagrać
     
  9. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam takie ustawienia:p a płyte nagrałem dwa razy i dwa razy klapa
     
Wczytywanie...

Poleć forum