1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matoolekm, Listopad 20, 2012.

  1. matoolekm

    matoolekm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam pewien problem. Mianowicie mam konsolę z lt 3.0 i starsze gierki pięknie ładnie działają, a nowsze (fifa 13, forza horizon) juz niestety nie, mimo tego, że są wypalane za pomocą ihasa. Kumpel ma przerobiona dokładnie w ten sam sposób konsolę i u niego te gry już działają. Mamy wgrane te same aktualizacje, itd. gdzie jest zatem problem ? Dodam ze pamiec podreczna oczywiscie wyczyszczona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Problem z LT 3

    a co dokladnie sie dzieje ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. matoolekm

    matoolekm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    błędy ze szmatką wyskakują
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem z LT 3

    Nowy laser kup i będzie działać,albo kalibracja ale to takie tymczasowe rozwiązanie jest.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. matoolekm

    matoolekm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy to ma sens? Dla starszych gier laser jest ok a dla nowszych juz nie ?

    dodam, że na tych starszych grach nie ma najmniejszego problemu, jakichkolwiek zacinek, błędów itd
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    puki laser czyta to ja bym go spróbował podkręcić, po jakimś czasie padnie, ale nowy kosztuje ok.35-40 zł więc luz
    http://dwl.xbox-scene.com/tutorial/XBOX_360_POT_CALIBRATION_V1.0_by_Moda.pdf
     
Wczytywanie...

Poleć forum