1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT+ i grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariusz123, Marzec 22, 2011.

  1. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Na wstępie chcę powiedzieć, że na tym Xbox-ie gram już 2 lata. Otóż ostatni klocek nie się przycinał, zaniosłem go do serwisu i wystarczyło go odkurzyć, oprócz tego wgrali mi LT+ mam napęd od Benqa. Wcześniej miałem iXtreme 1.6 i wszystko chulało, sam nagrywałem i używałem ActiveIso. Działał nawet Fable III - miałem stary dash. Miesiąc wcześniej kupiłem Kinect'a zaktualizowało system ale gdy wyciągałem dysk miałem ten starszy przed Kinectem. Po przeróbce na LT+ nie działa mi Halo Reach a działał, Fable III, F1 2010 i inne muszę jeszcze resztę sprawdzić nie wiem co robić, proszę o pomoc aby działały, i tu dodam to że jeśli muszę coś w plikach zmieniać to jak zgrać to do kompa aby znów nie pobierać tego z neta.
    Zawsze po pobraniu sprawdzałem abgxem i nagrywałem i wszystko działało w całym życiu "Konsolowym" zepsułem tylko jedną płytę a mianowicie z Risenem. Dziś pobrałem AC: Brotherhood i gra niedziała podobnie jak z tymi co wymieniłem, nagrywałem tak jak zwykle, więc tu też proszę o interwencję jeśli trzeba robić coś innego lub inaczej. AP z LT+ powinno działać co nie? Gry z Kinecta wszystkie działają bez problemu, teraz ma nowy dasz z Yoostara ale ciągle ten stary na kracie pamięci(w sumie dwa). Podsumowując, potrzebna mi pomoc w nagrywaniu na LT+ i jak uruchomić te gierki: Halo Reach, Fable III, F1 2010, AC: Brotherhood i wyjaśnienie pytania czemu nie działają bo mi ich szkoda i z góry wielkie dzięki pomagającym.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Musisz spatchowac obrazy i jeszcze raz nagrac. Halo, cod mw2, cod bo, nfs i as:b maja ap25
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tak jak mówi bgszef , zgrać do iso na kompie , przepuścić przez ABGX i nagrać jeszcze raz , z tym , że nie rozumiem dlaczego nie działa u Ciebie F1 2010 , powinno bez problemów. Może coś z płytką nie teges.
     
  5. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może ktoś powiedzieć krok po kroku jak, co i czym patchować? I będzie działać? Bo nigdy tego nie robiłem, tak jak pisałem wcześniej.


    I jeszcze jak zgrać z płyty prze ImgBurna? I jakie płyty polecacie wybrać mam: Minty i jakieś białe bez firmy?
     
  6. adi139

    adi139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włączasz imgburn, odpalasz opcję read (do wyboru z listy mode na górze), wrzucasz płytę do napędu i tworzysz obraz płyty.
    Ściągasz ABGX 1.0.5, ustawiasz zgodnie z poradnikiem na forum, odpalasz, on Ci paczuje obraz, a potem nagrywasz go imgburnem. Wszystko działa :D

    [​IMG] tutaj ten tryb read
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Najlepiej Verbatimy - ale ja osobiscie uzywam plyt PLATINIUM za 2.50 zł :p
     
  8. mariusz123

    mariusz123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powie ktoś jak ustawić ABGXa najlepiej jakiś screen lub łatwa instrukcja, jeśli jest wątek to proszę o linka
     
Wczytywanie...

Poleć forum