1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT i Gta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oskar212, Wrzesień 19, 2013.

  1. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Niedawno zakupiłem Xbox 360 z teoretycznie lt 3.0. Jest to Jasper z napędem Liteon. Zaktualizowałem go z dasha 2.0.12625.0 do najnowszego 2.0.16537.0. W chwili kiedy próbuje odpalić GTA V, po wybraniu uruchom grę na dashu. Przez moment pojawia się czarny ekrana a potem z powrotem wraca do dasha. Gta nagrywałem zarówno na zflashowanym IHAS 124b na Verbatimach 2.4x. Próbowalem kombinacji z OPC jak i bez. Jak również na Plextorze PX-880SA na płytach EMTEC. Plyty sprawdzone ABGX nie wywalaja zadnych bledów. Czy problemy powoduje źle nagrane GTA czy może aktualizacja usunęła mi przeróbke. Jak mogę sprawdzić jakie mam LT poza wkładaniem płyt.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie da sie jedynie 2 kopie lt 2 i lt 3 oczywiscie dobrze wypalone
     
  4. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    jak miałeś dasha 2.0.12625.0 i poszło ci do dasha 16537 to musiałeś mieć stare lt 1.9 albo w dół , przy lt 2.0 by wyskoczył błąd aktualizacji , tak więc czeka cie aktualizacja LT
     
  5. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem ze na starym daschu nie mogłem mieć lt 3.0?

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    jak masz jakas gre taka 7,29 gb np tomb rider wloz i zobacz jak dziala to masz 1.9 , masz jakies gry kopie co dzialaja??
     
  7. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Jedyne co mam to gta 5 pod lt 3.0. A czy jeśli konsola byla by nie przerobiona to co sie powinno stac kiedy wloże pirata do napedu? Powinienem otrzymać jakiś komunikat czy plyta zostanie po prostu nierozpoznana.
     
  8. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    jak wlozysz pirata a konsola nie przerobiona to nie pamietam i tu moge sie mylic ale raczej bedzie tylko odtworz dvd ale na 100% z konsolą nic sie nie stanie jak wlozysz pirata a nie jest przerobiona
     
  9. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    ostatnio mialem konsole cos podonie jak ty i mialem lt 1.9 nie wiedzialem ze ma lt to aktualizowalem dasha potem z nowym dashem patrze w kompie dalej lt1.9 zostało jakby bylo lt 2.0 to by sie usuneło albo blad aktualizacji był
     
  11. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole kupilem na allegro. Sprzedawca pisal ze ma LT 3. Kiedy do mnie przyszla miala własnie dasha 2.0.12625.0. Zaktualizowalem ja a potem wypalilem GTA V. Niestety nie wazne jak bym nagral gta zawsze pojawia się na moment czarny ekran a potem powrot do dasha. Nigdy nie wystapil zaden komunikat

    @edit

    Piszesz ze " patrze w kompie dalej lt1.9". To czy moge w jakis sposob sprawdzic wersje lt na komputerze

    Bylem u znajomego ktory ma czystego xboxa i po wlozeniu mojego pirata taka sama sytuacja. Czarny ekran a potem powrot do dashu. Wiec wychodzi na to ze przeróbka sie cofnela
     
  12. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    no dla mnie to dziwne bo po co komus lt w takim dashu chyba z ektos sam wgrywał sobie bo gry wymagaja nowego dasha i kazdy rozsadny najpierw aktualizuje a potem lt 3.0 wgrywa , jaka to konsola jaki masz naped moze sam przerobisz:)
     
  13. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    jaki masz naped moze sam przerobisz jak lito on to mzoesz miec problem ale z reszto powinno ci pojsc gladko
     
  14. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naped liteon. Z tego co wyczytalem to potrzebowalbym usb probe.
     
  15. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    powiem ci ze nie koniecznie jak sie nie boisz to dasz rade i bez probe wystarczy zwykly kabel od xboxa przelacznik kawalek kabla jakiegos i przedmiot do przylozenia do punktu np igła ja mam probe zrobiona ze zwyklego kabla do napedu przelacznika i jednej koncówki od kabla do miernika i przerabiam tym wszystkie liteony
     
  16. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłbyś moze podrzucić jakis poradnik co i jak. Albo jakieś zdjecia co gdzie podlaczyć?
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  18. oskar212

    oskar212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem ze na igle caly czas mamy mase a przelacznik sluzy do wlacenia lub odciacia zasilania na jednym z pinow napedu
     
  19. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    tak na jednym kablu dajesz przelacznik a na drugim igłe http://xboxforum.pl/lt-205/gdzie-moge-kupic-usb-probe-oprocz-allegro-156589/] tu masz linka ze zdjeciami i opisem neistety po angielsku w 4 poscie jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum