1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT na padzie xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez parys01, Grudzień 2, 2015.

  1. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś włączyłem konsolę, odpaliłem grę, a tu niespodzianka. Szwankuje mi pad - w grach zachowuje się jak by cały czas był wciśnięty LT na padzie. Co mogło się stać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    do wymiany potencjometr

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś wylutowałem mechanizm LT i bez niego dalej w grach jest cały czas wciśnięty LT. Gdzie jest ten potencjometr? Można jakieś zdjęcie?
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Mam ten sam problem.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wylutowales potencjometr właśnie, pad bez potencjometru może mieć objaw jak opisałeś

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Da się jakoś zablokować tą funkcje w padzie ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wtulowujac potencjometr będzie dobry opór

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem, że może pomóc wlutowanie sprawnego potencjometru LT?
     
  10. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety, wlutowany nowy potencjometr i dalej to samo. Jakieś pomysły jeszcze? Może to prawy do wymiany mimo, że lewy cały czas działa? Jakie pomiary powinny być między tymi trzema bolcami?
     
Wczytywanie...

Poleć forum