1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT na padzie xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez parys01, Grudzień 2, 2015.

  1. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś włączyłem konsolę, odpaliłem grę, a tu niespodzianka. Szwankuje mi pad - w grach zachowuje się jak by cały czas był wciśnięty LT na padzie. Co mogło się stać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12684
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    do wymiany potencjometr

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś wylutowałem mechanizm LT i bez niego dalej w grach jest cały czas wciśnięty LT. Gdzie jest ten potencjometr? Można jakieś zdjęcie?
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Mam ten sam problem.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12684
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wylutowales potencjometr właśnie, pad bez potencjometru może mieć objaw jak opisałeś

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Da się jakoś zablokować tą funkcje w padzie ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12684
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wtulowujac potencjometr będzie dobry opór

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem, że może pomóc wlutowanie sprawnego potencjometru LT?
     
  10. parys01

    parys01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety, wlutowany nowy potencjometr i dalej to samo. Jakieś pomysły jeszcze? Może to prawy do wymiany mimo, że lewy cały czas działa? Jakie pomiary powinny być między tymi trzema bolcami?
     

Wczytywanie...

Poleć forum