1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zwirek108, Kwiecień 24, 2013.

  1. zwirek108

    zwirek108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam pewien problem chyba z lt lub napędem. Problem polega na tym ze mam dwie konsole jedna kopiłem już przerobiona a druga sam przerabiałem na tej pierwszej przerobionej czyta mi bez problemu kopie gry nfs run a na tej co ja przerabiałem nie chce wyświetla się ze płyta nieobsługiwana mam tez inne kopie i normalnie czyta a nfs nie chce w czym możne być problem? dodam ze w tej konsoli co ja przerabiałem jest napęd benq i wgrywałem do niego lt 2.0 i 3.0 i jest to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz mieć wgrane lt te samo co na konsoli na której Ci działa gra , później usun grę z dysku i zainstaluj jeszcze raz lub wyczyśc pamięć podręczna wszystkich nośników. I gry nagrane były ihasem czy zwykłą nagrywarką ? Niektóre napędy nie chcą czytać kopi xgd3 nagranych zwykłą nagrywarką
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Niektore tylko hitachi. Jak konsola ma lt 3 naped fabryczny xgd3 skan abgx na ustawieniu autofix level 3 i nagrac. Xgd2 musi dzialac.gry xgd3z lt 2 nie dzialaja na lt 3 i na odwrot
     
  5. zwirek108

    zwirek108 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Za wiele nie wiem o tej konsoli co ktos przerobil bo kupilem ja uszkodzona (rrod) z kopiami gier ale udalo mi sie ja uruchomic i postamowilem swoja przerobic wgrywalem do swojego napedu lt 1, 2 i 3 na kazdym lt wiekszosc gier chodzi tylko pare gier nie odtwarza. Moze cos zle wgrywam do napedu? Sorry ze tak dopytuje ale za bardzo sie na tym nie znam.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ma byc najnowsze lt jak 3 to 3 . Xgd 2 dziala? Xgd 3 Ma byc na lt nagrane jak ci wyzej pisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum