1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yotomekk, Listopad 12, 2010.

  1. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema! mam taki problem, dzis w serwisie koles wgral mi LT 1.2, moj kumpel posiadajacy LT 1.1 nie ma zadnego problemu z uruchomieniem najnowszej czesci CODa, natomiast u mnie ta sama plyta nie dziala. Czy patchowanie gier do wave 3 cos pomoze? Obilo mi sie o uszy, ze przy LT jest to niepotrzebne. pozdrawiam tomek !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    nie ma czegoś takiego jak LT 1.2.
    sprawdż parę innych nowszych gier,jak nie będą działać to "koleś" w serwisie wgrał jakiś ix 1.6.
     
  4. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do napedu BenQ wyszedl 1.2, wiec temat nadal otwarty
     
  5. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    nie pisałeś wcześniej,że to napęd benq.
    anyłej sprawdż czy działają starsze gry np. takie sprzed 2 lat i inne najnowsze.
    na lt nie trzeba patchować wave to prawda.
     
  6. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzilem gry: Bully, dodatki do GTA i EA sports MMA- dzialaja, ale wszystkie z nich dzialaly przed aktualizacja flasha.
    koles kazal sprobowac na wave3, ale czy to ma sens, skoro mowisz ze nie dziala?
     
  7. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    sprawdż jaki wave ma ten cod bo.
    powinien mieć 6,jak ma wave 3 to może nie działać(jest kilka osób na forum którym cod bo z tym wave nie chodzi)
    btw.masz stary czy nowy dash

    edit.
    F1 będzie działać,problem zaczyna dotyczyć cod black ops z wave 3 + najnowszy dashboard
     
  8. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Postaram sie sprawdzic jeszcze dzis, wieczorem sprawdze inna nowa gre, ktora nie dzialala wczesniej - F1, a dash mam najnowszy, dzis aktualizowany. miedzy 21, a 22 zamieszcze odpowiedz, wtedy bedzie mozna cos pomyslec. dzieki !!
     
  9. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wiec sprawdzilem kolejna nowa gre (F1) i tez nie dziala. Moze powiedziec facetowi w serwisie, zeby wgral LT 1.1?
     
  10. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Call of duty Black Ops w wersji od szopasquad przerobila gre na WAVE 3.. wiec wszystkie polskie wersji CoD'a maja wave3. Chyba ze nie jest to pl wersja..
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a co ci wyswietla jak wlozysz ta gre?
     
  12. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zebym przetarl sciereczka plyte, albo wylaczyl i wlaczyl konsole ponownie.
     
  13. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moze powiedziec kolesiowi zeby wgral LT 1.1? prosze o odpowiedzi, do jutra musze to zalatwic i ewentualnie reklamowac w serwisie
     
  14. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    możesz spróbowac wgrać ten 1.1 LT i od razu w serwisie spawdzić tą gre, i jak by nie dzialała to moze oni coś na to poradzą, ale sam nie wiem :(
     
  15. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koles twierdzi ze z lt 1.2 benq nigdy nie bylo klopotu wiec nie wiem o co chodzi i czemu ja mam takiego pecha.
     
  16. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    sprawdż czy masz oflagowaną konsolę.
    skoro masz te dziwne problemy z 1.2 to najlepiej poczekaj na LT+
     
  17. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oflagowana raczej nie jest bo nie podlaczalem do neta przez rok, dopiero pozniej juz po zalozeniu tego wątka zaktualizowalem przez neta i to wszystko.
    LT + to bedzie kolejna wersja tak? wyzsza od 1.2? moglbys zaoszczedzic mi czasu i powiedziec kiedy +/- ma wyjsc ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum