1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zielovsky, Grudzień 1, 2010.

  1. Zielovsky

    Zielovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , przerobiłem dzisiaj konsole i mam problemy i pytania.
    1. Dostałem jakąś płytę do konsol napisane jest na niej 748 LT+ , płyta ma 700mb - co to jest i do czego służy ta płyta?
    2. Wkładam do napędu assasina brotherhooda i mam ciemny obraz , nie wyświeta się żaden błąd. Mało tego , gdy chce wyciągnąć płytę konsola mi mruga i dalej napęd z płytą nie chce się wysunąć. Muszę resetować konsole. - wydaję mi się , że jest to jakiś błąd przy nagrywaniu , ale dla pewności proszę was o rozpatrzenie tego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    1. Płyta z oryginalnym firmware napędu
    2. Albo błąd przy na graniu albo panowie w serwisie coś spieprzyli , sprawdź inna grę.
     
  4. Zielovsky

    Zielovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ edit
    Ad.2
    po 5-10 minutach wyskoczył błąd "Nierozpoznana płyta".


    Napęd starsze gry czyta bez problemu i bez activate.iso
     
  5. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Zielovsky a jaką masz wersję tego AC? Bo jeśli szopasquad to się nie uruchomi na LT+. Musisz pobrać wersję Global albo zmodyfikowaną przez kolegę z forum.
     
  6. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    A przygotowałeś obraz? powgrywales patche itp?
     
  7. Zielovsky

    Zielovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jaka wersja to jest. Kolega nagrywał.


    @up

    Kolega nagrywał.

    ściągnę jeszcze raz i wypale na nowo i dam znać.
     
  8. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z konsolą jest wszystko ok bo jeśli obraz jest źle nagrany to konsola nie uruchomi gry i dlatego jest ten czarny ekran. Ściągnij wersję od @luksky100 100% pewna (oprócz Live :))
     
Wczytywanie...

Poleć forum