1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Mafia 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jassio, Wrzesień 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Ostatnio nagrałem sobie gre Mafia 2 na płytke Verbatim DVD-R DL i po włożeniu do konsoli pojawia się błąd : Przetrzyj płyte ściereczką! I tu pojawia się moje pytanie:
    - czy to jest problem z płytą? Bo zawsze nagrywałem na DVD+R DL a teraz na DVD-R DL?
    A może to jakiś inny problem? Dodam jeszcze że mam iX 1.6, gra spatchowana do wave 3. A nagrywarka jest dobra ponieważ nagrałem inne gry i działają.
    Proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Laser w konsoli jest już wysmigany. Czas na zmianę napędu i nowy flash. Z doświadczenia wiem, żę reanimacja starego nie ma sensu.
     
  4. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    gra musi być nagrywana na dvd+r dl a nie dvd-r. Nagraj na płytę dvd+r dl najlepiej firmy verbatim a gwarantuję że będzie śmigać.
     
  5. homer_homer

    homer_homer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RDN
    Problem jest po stronie płyty , nagrywasz tylko na DVD+R DL
     
  6. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i na + i na - powinno działać
     
  7. shusek

    shusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będzie ci działać. CHYBA że nagrasz specjalnym programem (niech ktoś poda nazwę ja nie znam jej). Pewnie próbujesz nagrać Clone DVD lub podobnym programem, one jednak obsługują głównie DL+
     
  8. homer_homer

    homer_homer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RDN
    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum