1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z mapami w Gears Of War 2 !!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kuba2255PL, Wrzesień 25, 2010.

  1. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam
    Kupiłem jakiś czas temu gears of war 2,i chciałem sobie dziś wgrać te darmowe mapki z tej kartki (niezużyte) ,ale nie wiem jak.Mam golda do któregoś tam października,więc ten trial który jest obok mi się nie przyda na razie.Gdzie i jak trzeba wpisać ten kod z kartki ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nikt nie pomoże???
     
  4. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Spróbuj w marketplace , znajdz te mappacki wejdz w nie i chyba powinna być opcja wpisz klucz coś takiego
     
  5. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja wiem gdzie one są tylko że tam jest tylko wymień kod,a w tym się nie da.
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Środkowy zielony X na padzie, dwa razy w prawo lewą gałką, wymień kod. Wpisz tam swój kod. Dodam jeszcze że jest blokada regionalna na mapy do gow2.
     
  7. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tylko że tam gdzie jest wymień kod,to nie da się wpisać myślników,a w kodzie one są :/ Czyli co,w polsce nie da się wpisać tych kodów ????
     
  8. Młody Zielarz

    Młody Zielarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ino
    pisz bez myślników człowieku, same ci wchodza co ileś tam cyfr a tak przy okazji jaki region trzeba miec żeby te mapki pobrać bo właśnie wyskakuje mi że element niedostępny z bieżącej lokalizacji
     
Wczytywanie...

Poleć forum