1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Mass Effect 3 !!!!!!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez EversmanPL, Czerwiec 28, 2012.

  1. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam lt 20. i cichą akatualke. Pobrałem mass effecta 3 i przeleciałem abgx, lecz wynik był niezadowalający ( zrzut - Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d9f1d6b983e9f.bmp ). Postanowiłem jednak wypalić i sprawdzić. Dograłem również TU programem horizon, lecz cały czas wyskakuje że płyta nie jest obsługiwana chociaż w dashu widać ikonę mass effecta. Da się jakoś zaradzić???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    a topologie na lt 2.0 zmieniłeś ?
     
  4. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. bigosinho

    bigosinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podczepię się pod temat. Ja natomiast mam L.T 3.0+ i dashboard wyższy od 13604. Korzystałem z tego poradnika:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/.
    Jest to jedna z niewielu gier, której nie udało mi się nagrać ani CloneCD ani ImgBurn. Wszystko mam ustawione tak jak w tym poradniku, posiadam iHAS 124 B - tylko nie mam wgranego LT Max, więc w BookType ustawiłem po prostu Lite-on DVD-R + DL. Wszystko sprawdziłem programem agbx360 (nie mam pobranych wave 4-7th, nie wiem czy jest to konieczne) i wyświetla mi się wszystko na zielono oprócz jednej informacji, która jest na żółto: "DMI is unverified"

    Natomiast logi z ImgBurn wyglądają następująco:
    Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
    Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
    Jak widać chyba jest coś nie tak z topologią płyty, używam oczywiście płyt Verbatim i wszystko mam skonfigurowane jak w poradniku, ostateczna informacja wyświetlana przez konsole to: "Płyta jest nieobsługiwana", naprawdę nie mam już pomysłów w czym może tkwić problem, przedtem gry nagrywałem na starym komputerze bez iHAS i również był problem tylko z Mass Effect 3 (jest to gra na dwóch płytach z mojego uploadu, więc może robię coś źle próbując odpalić tylko płytę 1, próbowałem instalować 1 i 2, ale bez skutku.) Nagrywam prędkością 2.4, ale program sam zmienia na 4x, bo mniejszej płyta nie obsługuje. Podałem już chyba wszystkie możliwe informacje, proszę o pomoc w tym temacie.
    Pozdrawiam.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgraj ten LT MAX i będzie git.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Skanuj na level 3 autofix
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum