1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z mass effect 3 !!!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez EversmanPL, Sierpień 31, 2012.

  1. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem mass effet 3 zrobiłem wszytko tak jak w poradnikach, dograłem TU gdyż złapałem cichą aktualke a nadal wyskakuje komunkat- płyta nieobsługiwana.

    zrzut z abgx : Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d9f1d6b983e9f.bmp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No widzę że tu sami eksperci. bravo!
     
  4. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Szukaj. Na forum jest temat fo zrobic zeby.dzialapy gry po cichej aktualizacji.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  5. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja miałem coś takiego że gry nagrane Imgburnem nie działały i musiałem nagrywać CloneCD
     
  6. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ten czerwony tekst na screenie???
    tak moze być??/
     
  8. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ściągnij inny obraz i spróbuj jeszcze raz nagrać. Możliwe że obraz jest uszkodzony.
    Masz włączony autofix level 3 w agbx?
     
  9. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak mam. A grę ściągałem z exsite po polsku
     
Wczytywanie...

Poleć forum