1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z MCEbrowser

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez stachu456, Maj 17, 2009.

  1. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pewien problem z MCEbrowser. Mianowicie nie mogę wpisać strony bo mam takie coś:
    [​IMG]
    Jest to windows 7, a na xboxie mam identycznie.

    Wie ktoś jak naprawić ten problem? Proszę o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sasukepl

    sasukepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mcebrowser odpalasz ma x360 a nie na MSWINDOWS
     
  4. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Autor nie edytowal posta a przeciez napisal, ze na Xboxie ma identycznie.
     
  5. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokładnie w windowsie i na x'ie mam identycznie :(
     
  6. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a tak w ogóle to jak odpalić mcebrowser w media center pod windows 7? bo w media center nie mogę tego dodatku znaleźć...
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    brak javy na windowsie????
     
  9. ar2rPL

    ar2rPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myslovitz
    Witam. Rozwiązał ktoś już ten problem bo mam to samo ?
     
  10. p4w3l2

    p4w3l2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam windowsa 7 i tez nie mam tego pola z literkami ani na kompie ani na xboxie.Wymyślił już ktoś co trzeba zrobić??
     
  11. angelares

    angelares Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jesli masz win7 x64 to: "...Yes, sort of. MCEBrowser is fully functional on the 32-bit editions of Windows Vista. The 64-bit version of Windows Vista is currently not supported because of the way MCEBrowser uses 32-bit ActiveX controls. I am currently working on a new version of MCEBrowser that will be supported on the 64-bit editions of Windows Vista..."pozdrawiam forumowiczow
     
  12. gruby_to

    gruby_to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    czesc odswieze temat moze ktos sie uporal z tym problemem, mam nowa wersje 2.2 winde 7 32 bity i jest problem ten sam co wyzej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum