1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ME2!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez x_kamil, Luty 2, 2010.

  1. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam wszystkich, mam problem. Ściągnąłem grę ME2 z dubbingiem, i tak wyciągnąłem aktualizację do xboxa z płyty programem Xbox backup creator, zpatchowałem grę na wave2 programem 360wavepatcher, później podmieniłem aktualizację ze zpatchowanej gry na te które wyciągnąłem (ponieważ podobno przy patchowaniu aktualizacja się psuje) i nagrałem na płytkę. Gdy odpalam gierkę pokazuje mi logo xboxa. Mój iXtreme to 1.5.
    I jeszcze jedno: jeżeli połączę się z xbl i pokaże mi bana, to gdy zaktualizuję xboxa, mój oryginalny dysk 60gb m$ się zablokuje????
    Nie wiem o co chodzi. POMOCY!

    ------------
    Nagrałem jeszcze raz, okazało się że nie zpatchowałem n wave2 (nie wiem czemu). Za drugim podejściem wszytko było niby dobrze, ale gdy nagrywałem płytkę pokzało mi błędy w verifity (imgburn) i gdy wkładam płytę do xa nie pokazuje nic, nie czyta jej (nie widzi). Już nie wiem co robić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sam sobie odpowiedziales
    Nagraj jeszcze raz plytke (bez bledow :))

    EDIT
    ponoc na ME2 jest zwalona aktualizacja wiec zaktualizowalem z Dantes Inferno tylko zastanawia mnie jedno skoro mialem Dasha 8955 wiec po co aktualizowal
     
  4. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra dzięki, niestety na grę straciłem 2 płytki, a na ostatnią nagrałem Dantes Inferno. Mój błąd ponieważ nie przerzuciłem przez ABGX. A na ME 2 sobie uzbieram(bo warto):p
    Ja nagrałem Dante's Inferno i nie pokazywał żadnej aktualizacji, a dawno nie aktualizowałem xa, dziwne.

    pzdro
     
  5. 1madam

    1madam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc. Mial ktos problemy z nagraniem plyty no.1 me2 wersji GLoBAL? Clone i IMG staja po ok. 60%. Jakies sugestie?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz nie ma nic wspolnego z tym ze ci sie nie nagrywa

    slaba płyta albo nagrywarka
     
  7. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja nagrałem tą wersję bez problemu. Zresztą tak jak pisał kris - jest to raczej wina płyty lub nagrywarki. Ja zawsze nagrywam z prędkością 4x na Verbatimach lub Platinumach i praktycznie nigdy nie miałem problemów (nawet jako newbie ;) ).
     
  8. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja nagrywam na Verbatimach z prędkością 2,4x nagrywarką LiteOn.
     
  9. 1madam

    1madam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej. Ja tez. Dotad nie bylo problemow, ale czytalem dla polskiej wersji, ze jest tam problem z dysk1, ( moze w tej tez? ) cos z nazwa pliku nie tak (?) Patrzylem, w rar sa nazwy "me2x3601", po rozpak. 2 pliki maja nazwe "me23601", BLayer jest wlasciwy, wiec co? Probowalem Clone i IMG, za polowa staje i wywala m.in. brak adresu? (nie pamietam teraz.).
     
  10. wiedzminsky

    wiedzminsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie chcialem tworzyc osobnego tematu poniewaz mam taki sam problem co kamil tylko że u mnie wyglada to tak:
    1.Oczywiscie gra nagrana jak zawsze na verbatim przy nagraniu nie bylo problemow
    2.Oczywiscie ME2 jest z wawe4 wiec wkladam plytke z active iso a nastepnie ta z gra i wyskakuje na ekranie napis xbox360(tak jak bym nie wkladal active iso)
    3.Nastepnie proba z inna gra restart konsoli wkladam active iso nastepnie assasin creed 2 (vave4) i dziala
    Tak wiec poradzcie mi w czym tkwi problem ??? sam juz nie wiem ???
    Moze z plytka active iso no nie wiem czekam na odpowiedzi od was pozdr.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Płyta źle nagrana zły layerbreak. Sprawdź w notatniku plik dvd powinno być 1913760
     
  12. wiedzminsky

    wiedzminsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszysko sie zgadza LayerBreak=1913760
    gamert-ms2a.iso
    Plyta dobrze nie wiem co jest nie tak jakies inne propozycje ???
     
  13. 1madam

    1madam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hi. Nagralem, OK. Po odpaleniu wchodze w gre i podczas demek pare razy przycielo na moment. Poczatek gry, odpalaja kapsuly, gine i komunikat "brudna plyta". Dash aktualizowalem w grudniu po wprow. W4. Czy mam jakies zaleglosci?

    Jest O.K. - jednak plyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum