1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z mediafire !!PILNE!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Prz1994, Styczeń 10, 2009.

  1. Prz1994

    Prz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatów
    A więc nie moge ściągać z mediafire przez jdownloadera, w tym co sprawdza linki pisze że są wszystkie aktywne a jak je zaakceptuje to pisze że wszystkie nie aktywne :( dodam że kilka dni temu ściągnołem z mediafire left 4 dead bez problemu a teraz żadnej gry niemoge :( dodam też że kilka dni temu kupiłem rutera i po tym chyba zaczeły się problemy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    To nie wina routera tak jest tez mam ten problem czyli mediafire cos zrobilo ze juz nie mozna tak sciagac :/?
     
  4. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    Tak, zablokowalo mozliwosc sciagania przez jdownloader. Pozostalo sciaganie recznie lub czekanie az zaktualizuja jdownloadera (co nie koniecznie musi miec miejsce).
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wprowadzone zostały na mediafire dodatkowe zabezpieczenia :)
    Trzeba czekać na aktualizację JD.
     
  6. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    No to sie doczekalismy, zaktualizujcie program i milego sciagania :D
     
  7. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    tak, teraz już wszystko działa :) szybko zrobili update...lepiej niż z odsiebie.com :D
     
  8. jonnys

    jonnys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dlugo nie podzialalo :( snowu reczne pobieranie czeka
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie wszystko działa jak należy, z MediaFire leci elegancko :confused:
     
Wczytywanie...

Poleć forum