1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z Mediafire

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez jacek9223, Grudzień 28, 2008.

  1. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    Witam mam problem z ściąganiem gier z mediafire przez jdownloader.Gdy ściągam gry z tego serwera to każda gra mi się ściąga z błędami,muszę pobierać jeszcze raz pojedyncze party bo się wypakować nie chce,ale jak już wypakuje i chce sprawdzić ja w MulleterBeta10.2 to wyskakuje mi ISO loading filed nie wiem o co chodzi bo inni piszą ze wszystko ok z grą a u mnie już 3 grę ściągam i każda z błędami ale jak pobieram z rapidschare to wszystko Oki. Może tez ktoś tak miał nie wiem czy to wina JDownloadera??:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    zapewne wina programu, masz zaktualizowany do ostatniej wersji? mi dziala wszystko prawidlowo
     
  4. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
  5. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    ja rowniez, a aktualizowales ja? (ostatnia ikona po prawej)
     
  6. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    jak klikam to w lewym dolnym rogu pisze aktualizacja pakietu i nic się więcej nie dzieje
     
  7. buszi

    buszi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie wszystko chodzi bez jakichkolwiek problemów. Zaznaczam, że mam taką samą wersję JDownloadera jak ty, oraz zaraz po uruchomieniu programu zaktualizowałem go.

    Niewiem co mogło by rozwiązać twój problem.
     
  8. jacek9223

    jacek9223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    tylko co najlepsze gry normalnie się nagrywają i po nagraniu jak daje w MulleterBeta10.2 żeby czytał z płyty to wszystko jest Oki ładnie czyta i gry działają bez problemu np. assasinss creed i prince of persia.
     
  9. OzgarOzgi

    OzgarOzgi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej sciagnij USDownloader ;) Ja zasysam i jest ok ;>
     
  10. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    a czy można ciągnąć z mediafire przez rapgeta bez premium?
     
Wczytywanie...

Poleć forum