1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z miejscem na karcie pamięci

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zbakanytkacz, Marzec 13, 2009.

  1. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    chce się połączyć z internetem i jest napis, że potrzebuje 128 wolnego miejsca na dysku. Mam coś około 110 mb a karte pamięci mam 256 i nie wiem jak usunąć resztę próbowałem w ustawieniach ale tam już wszystko wyczyściłem nie wiem co dalej zrobić każdy save itd usunięty.

    edit: i bez dysku da się połączyć ale nie wiem jak to zrobić ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja mam dysk twardy 60 gb a wolnego jak wszystko usunę to mam gdzieś tak z 50gb wiec to chyba jakieś takie rzeczy jak dashbord itp których sie nie da usunąć zajmują to miejsce.
    Wiec żeby połączyć sie z netem to pewnie musisz kupić sobie dysk twardy.
     
  4. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Hmm Gdyby bez dysku nie mozna bylo polaczyc sie z internetem nikt by nie kupowal wersji Arcade...

    @zbakanytkacz
    Moze wejdz w ustawienia > Pamiec i tam cos pousuwaj? Jesli jeszcze masz do usuniecia cos;o
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Właściwie to masz racje:D
    Ale co np:zajmuje to 10gb? bo jak kupiłem xboxa to wolnego miejsca miałem 50 gb a nie 60
     
  6. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Różne pliki systemowe, avatary, pliki gier, emulator Xboxa (tego starego) i takie tam :)
     
  7. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pewnie nie masz nxe i wola o aktualizacje ktora zajmuje 128mb.
    sciagnij sobie nxe bez avatarow, nagraj na penta albo plyte i zrob aktualizacje offline. nie bedziesz mial avatarow ale tez nie stracisz miejsca na karcie.
     
  8. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I tak go bedzie wolac o ta aktualizacje jak bedzie mial bez avatarow(przynajmniej u mnie tak bylo)i musialem poswiecic te 126mb na karcie pamieci.
     
  9. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    wiekszosc Was nawbijała sobie postów w tym temacie, jak już pisałem wchodziłem już do karty pamięci więc co niektórzy nie potrzebnie offtopują, rozwiązanie znalazłem: trzeba wcisnąć przycisk Y w karcie pamięci i usunąć starą aktualizację, wszystko teraz chodzi
     
  10. damiano

    damiano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
    E czyli jak się kupuje wersję Arcade to na tej karcie pamięci z 126mb zostanie ile skoro mówicie że jakieś pliki są na niej itp.?
     
  11. wnora1

    wnora1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Dyski raczej nigdy nie mają całych 60gb. Zawsze coś ukradną, część to pliki systemowe. Co do aktualizacji, jak ściągnąłem NXE to fakt zabrało mi troche pamięci (najpierw z pendrive) potem jak się podpiolem pod XBL znów chciało sciągać, ściągneło i już nie zabrało miejsca. Taka wzmianka. na przyszłość dla nie których.
     
Wczytywanie...

Poleć forum