1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z migracją.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Baldek, Listopad 29, 2010.

  1. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Witam.
    Zdecydowałem się założyć nowy temat, ponieważ nie znalazłem takieo, który w pełni mi pomoże.
    Jak wiadomo jest już polski XBL.
    Gdy rok temu zakładałem konto, niestety dałem plamy podawając datę urodzenia.
    Problem w tym, że gdy chcę migrować do Polski przez stronę iksboksa, wyświetla się komunikat - "Migracja kont osób niepełnoletnich jest narazie niedostępna". Wie ktoś może czy jest jakiś inny sposób na migrację ?
    Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zmień datę urodzenia na jakąś pełnoletnią bo innego sposobu nie ma
     
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ale chyba nie można już tej daty zmienić z tego co mi wiadomo, przynajmniej znajomy niepełnoletni pamiętam, że zakładał nowe konto.
     
  5. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    No więc właśnie. Problem w tym, że nie można zmienić już daty urodzenia.
    Czyli jak narazie nici z migracji :)
     
  6. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Nie migrujesz tego konta jak na razie . Prawdopodobnie M$ zrobi to tak , że nie bedzie możliwa w ogóle migracja kont osób niepełnoletnich , ale nie jestem do konca pewnien. Najlepiej załóż nowe konto.
     
  7. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Hmm, próbowałem tylko przez xbox.com
    Dzięki, zaraz sprawdzę.

    //edit
    Niby mogę zmienić datę urodzenia i kraj na tej stronie, co mi podałeś, ale gdy wchodzę znowu na xbox.com, dalej jest ten napis o niepełnoletności.
     
  9. Ino

    Ino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    O co chodzi z problemem : The request has timed out. Please try again later?
    Ciągle mi wyskakuje uniemożliwiając migrację... ;/
     
  10. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Próbujesz migrować przez konsolę czy przez stronę internetową? ( Drugi sposób zalecany)
     
  11. Ino

    Ino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Przez stronę. Próbowałem zrobić to przez 4 wyszukiwarki. Chrome, IE, Opera i Safari. Za kazdym razem jest to samo..
     
  12. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli próbujesz migrować konto kupione z punktami (te z allegro, itp) to nie zadziała, jest jakaś "blokada"
     
  13. Ino

    Ino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Tak? Dziwne, bo mam dwa konta z punktami z allegro i jedno przeniosło się bez problemu. T.T
     
  14. piper9

    piper9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde a ja zrobiłem taki manewr ze zrobiłem migracje do czech i chciałem powrócić i nie mogr jest komunikat zebym spróbował za rok co teraz zrobić?
     
  15. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up no nic się nie da zrobić, musisz czekać rok ...
     
  16. piper9

    piper9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to zaje.....e kurna cały rok teraz czekaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum