1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z mikrofonem w lips ...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Skrzynek, Styczeń 1, 2010.

  1. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie - kupilem na allegro mikrofon do gry lips ( przed zakupem pisalem na tym forum i wszyscy odpowiedzieli ze mikrofon bedzie wspolpracowac z ta gra ;) ) mam jednak problem - uruchamiam mikrofon , w xboxie wlaczam wyszukiwanie sprzetu , uruchamiam lips i ... mikrofon swieci natomiast sygnal nie jest przekazywany do gry - co za tym idzie w momencie gry leci piosenka moj glos nie jest rejestrowany itp . Cos robie nie tak ? Jak go uruchomic ? Dodam rowniez ze w guitar hero tez nie ma polaczenia ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skols

    skols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kw
    A na mikrofonie też wciskasz przycisk żeby się połączył z konsolą?
     
  4. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to nie jest ten sam przycisk ktory jest od wlaczania mikrofonu ? Gdzie tamten sie znajduje ???
     
  5. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. skols

    skols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kw
    Każdy kontroler ma osobny przycisk to łączenia się z konsolą. Ale gdzie mikrofon ma to nie wiem, ponieważ osobiście go nie posiadam.
     
  7. QurChuck

    QurChuck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    okolice Poznania
    a czy headset może być używany jako mic do lipsa??
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie
     
  9. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    1.wie ktoś może jak wyłączyć oryginalny głos wykonawcy w piosenkach
    2.jak odpowiednio skalibrować mikrofon, praktycznie nie słyszę swojego głosu nawet jak mic jest na max-a podgłoszony
     
  10. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    1. WLasnie tez tego szukalem i nie znalazlem, chyba sie nied a.
    A co do kalibrowania to masz taka mozliwosc w opcjach, musisz tam poszukac, bo ja niestety nie mam jak teraz sprawdzic.
     
  11. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    ok ok jest opcja kalibrowania automatycznego krok po kroku, ale po przeprowadzeniu głos jest brzmi okropnie. co to za karaoke gdzie nie słychać mnie tylko artyste
     
  12. ciepok77

    ciepok77 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    przylanczam sie do pytania mam tak samo nie slychac mnie tylko artyste wykonujacego utwor.:(
     
  13. szefdomel

    szefdomel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da się wyłączyć głosu artysty z oryginału.
    Głos osoby śpiewającej musi być słychać, najłatwiej sprawdzić to testując mikrofon w opcjach lub po prostu mówiąc coś do niego podczas loadingu np.
     
  14. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    napewno gdzieś masz instrukcję :p
    ale podpowiem że w lips NOH jest samouczek jak podłączyć mikrofony jak nie wykryję ani jednego sama gra .
    Natomiast wciskasz power na mik aż zapalą się diody. Następnie wciskasz jeszcze raz i trzymasz około 3 sekund mik powinien zacząć migać równomiernie. Następnie wciskach synchro na konsoli o powinno działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum