1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z: Mirrors.Edge.PAL.X360-Allstars !!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez JuNiOoR_, Luty 13, 2009.

  1. JuNiOoR_

    JuNiOoR_ Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WItam Wszystkich, jestem tu nowy.. Pisze bo mam problem z gra: Mirrors.Edge.PAL.X360-Allstars.. A mianowicie: ściągnąłem wszystko elegancko z mediafire.. wypakowałem, sprawdziłem obraz za pomocą XDVDMulleter Beta 10.2 i wszystko powinno byc cacy bo programik cos tam naprawil!! Więc nagrałem płytke z pomocą imgburn predkosc 2,4, wsadziłem do xboxika i lipa.. Xbox nie widzi tej płytki..;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fdab23

    fdab23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zależy też jaka płytka ;D ja nagrywam tylko na verbitimach i wszystko śmiga ;p kumpel nagrywa na omegach i mu działają a mi ani rusz :confused:
     
  4. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  5. piasek1906

    piasek1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pszów
    ja tak miałem z Burnout Paradise
    zmarnowałem na to 3 płyty Verbatim i lipa a XDVDMulleter pokazywał że obraz jest oki :p
    wkurzyłem się ściąłem inny obraz i chodzi bo nic nie pomagało :D

     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a płyty napwno DVD+R DL??
     
  7. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    A pamiętasz o tym, że na płytkę nagrywamy plik .dvd a nie .iso ? :)
     
  8. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    jak masz lipną płyte to Ci nie będzie działać chociaż byś robił nie wiem co
     
  9. JuNiOoR_

    JuNiOoR_ Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Strony mi sie nie pomyliły..;D Nagrywam na Verbatimach DVD + R DL.. Sprawdze jeszcze raz przez ten programik "abgx360" nagram i napisze co z tego wynikło..;)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a takie podstawowe pytanie ? konsola przerobiona ?:) (pewnie tak ale trzeba sie upewnic)
     
  11. JuNiOoR_

    JuNiOoR_ Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A więc tak.. pobrałem ten programik "abgx360" ustawiłem wszystko tak jak powinno byc (poszukałem na forum jak programik ma byc ustawiony) no i dalem lunch.. no i... obraz jest w pelni sprawny wyskoczyl komunikat "Verification was successful!" Wszystko swieci sie na zielono.. KONSOLA OCZYWISCIE ZE PRZEROBIONA (iXtreme 1.5) nagrac jeszcze raz i sprobowac?? co o tym sadzicie?
     
  12. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    A dobrze nagrywasz płytę ? Czytałeś jakiś poradnik jak dobrze nagrać grę ?
     
  13. JuNiOoR_

    JuNiOoR_ Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak nagrywam tak jak to jest opisane w poradniku zamieszczonym na forum.. Nagralem tak juz Shaun White i NFS undercover i działaja ;D Tylko ta gierka nie dziala.. Ehhh..
     
  14. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    sprawdzaj plik DVD bo czesto pojawiaja się tam rozne informacje, sam wiele razy musialem poprawiac plik DVD bo byly tam jakies bzdury wypisywane.

    Tak wiec 1wsza zasada przed wypaleniem, sprawdzamy plik *.DVD a jezeli obraz jest OK w MULETERZE to musi smigac
     
  15. JuNiOoR_

    JuNiOoR_ Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok.. Dzięki za wszelka pomoc.. plik sprawdziłem poprawilem i nagralem.. Gierka smiga ;)
     
  16. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    To ciesz się grą i miłego grania ( miłych 10-15 godzin bo w tyle się przechodzi tą grę ) :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum