1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Mod menu do gta V xbox 360 ( TU 1.27 i innymi )

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sewmka, Styczeń 5, 2016.

którą konsole wybieracie ???

Ta ankieta zostanie zamknięta Styczeń 5, 2020 o godzinie 22:37.
  1. Xbox one

    7 głos(y/ów)
    87,5%
  2. Playstation 4

    1 głos(y/ów)
    12,5%
  1. sewmka

    sewmka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2015
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam!
    od niedawna jestem posiadaczem przerobionego xbox 360 Slim ( RGH ) Lt+3.0. Oprogramowanie to Aurora 0.5b.
    Mam problem z mod menu do gta V na xbox 360.
    Z SNT ( Simple Native trainer ) nie było żadnych problemów, lecz jedyny jaki znalazłem to na wersję TU 16,TU 14,TU 0. Denerwowało mnie to, że nie miałem DLC, ponieważ grałem na swojej nieprzerobionej Slimce w gta online i były tam wszystkie DLC i przyzwyczaiłem się do tych nowych rzeczy. Dodaję plik trainera do pluginów w Dash Launch, potem idę do Gta V > Opcje > TU i wybieram TU 27 ( posiadam trainer , który wymaga TU 27. Może być też TU 26.). Uruchamiam gta V i pisze , że załadowano trainer i po 2 sekundach sciemnia się ekran i konsola wydaje jednorazowe piknięcie i wywala. Próbowałem z mod loaderem ( podmieniałem pliki TU i wchodziłem do gta w FSD, bo aurora automatycznie zmienia TU na właściwy a FSD tego nie robi )i to samo !!. Nie wiem co mam robić. Próbowałem z Trainerami : Pandora TU26, Mod fucker menu TU 26,27 itp. Zawsze to samo. Nawet po wgraniu wszystkich DLC wymaganych do gry na Online też nic !!. A i jeszcze pytanko czy jest możliwość grania w gta V online bez ryzyka zbanowania konsoli ??? ( oczywiście będe czitował czy coś w tym stylu ;) )
    Proszę o pomoc

    Pozdrawiam, Sewmka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartez1

    bartez1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam ten sam problem, czy znalazłeś jakieś rozwiązanie, pls help.
     
  4. sewmka

    sewmka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2015
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam !
    Czy ktoś ma na to lekarstwo ???
    Oczywiście Mod menu chcę tylko używać na offine.
     
  5. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
  6. remix1984

    remix1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Znalazłem rozwiązanie :p
    Już dawno skończyłem Gta na PS3 (offline i online mam wszystko co można :p )
    Ale na Xie zachciało mi sie po prostu zabawy bez zbędnych ceregieli dla tego męczyłem temat od wczoraj :p aż do dziś kiedy to mnie naszło

    Jestem prawie pewny że wasza gra jest w formacie xex (czy jak to się zwie)
    Rozwiązanie: Płyta nr 2 pwinna być w GOD wrzucona do contentu
    Odpalilem w wersji TU26 jakiś trainer który nazywa się TU26 (nie wiem z kąd go mam ale działa) także jak przerobićie sobie isotogod i nie bedzie działało to mogę wrzucić ten trainer
     
  7. sewmka

    sewmka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2015
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    • A co jeśli zainstalowałem Gta V z płytek ? ( oryginalne )?
     
  8. remix1984

    remix1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ciężko powiedzieć...
    musi się tu wypowiedzieć ktoś bardziej ogarnięty w temacie :p
    a jak nie to znajdź sobie iso (albo zrób) przerób do GOD i zrób jak mówiłem pamiętaj o śćiagnieciu odpowiedniego TU do Moda, ja jestem na 26 i działa lecz trzeba poczekać ok 2minuty, poskakać , pobiegać i dopiero wchodzić do menu
    kolejną sprawą jest że jak spawnuje jakiś samochód to FPSy lecą na mordę i trzeba zrobić jeszcze jednego spawna i jest git... także jak w jakiś sposób zacznie gra klatkować powtórz czynność i ustanie :p
     
  9. sewmka

    sewmka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2015
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spoko! udało mi się!
    Wystarczyło 1 płyte zainstalować oryginał ( posiadam oryginał ) a 2 skopiować na Hdd do folderu. Wszystko działa dziękuję za pomoc!
     
  10. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupie mod menu na xbox 360 , jak cos to pisac na priv
     
Wczytywanie...

Poleć forum