1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Modern Warfare 2

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Zielu, Listopad 8, 2009.

  1. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Cześć , posiadam pewien problem , gdy wkładam grę do napędu wyskakuje mi aktualizacja która wykonuje , instaluje mi się wszystko ładnie . Potem robi się restart konsoli i wyskakuje to samo po wczytaniu gry a gdy klikam nie aktualizuj to wywala mnie do menu głównego Xboxa. Czy wie ktoś może jak pokonać ten problem?? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    mysle, ze to bedzie wina najnowszego update dashborda. Ja zrobilem update przed banem, i nie wyskakuje mi zadna aktualizacja po wlozeniu gry do napedu. Sciagnij najnowszy dash z neta i wgraj na konsole, instrukcje sa na forum
     
  4. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A możesz mi podać linka do tego tematu ??
     
  5. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
  6. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  7. port88t

    port88t Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też miałem problem z aktualizacją, coś podobnego do Twojego przypadku. Coś niechciał sie zaktualizować .... W czym był problem? Musiałem sie zalogować na koncie zeby poprawnie zaktualizował :)
     
  8. kulus12

    kulus12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie mam ten sam problem ale nie mogę wgrać tej nowej aktualizacji, ani z pendriva anie bezpośrednio z netu, gra działa tylko jak odepnę HDD pd konsoli, macie jakieś pomysły jak to zaktualizować lub obejść?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień iXtreme na wyższy... To dziwne, ale działa
     
  10. kulus12

    kulus12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam litka więc muszę jeszcze poczekać, chyba że ktoś ma jakiś inny patent:(
     
  11. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Na jakim koncie?? jak możesz to wytłumacz mi proszę.
     
  12. kulus12

    kulus12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się udało! Pobierz aktualizację i wypakuj na pendriva z tąd:
    Xbox.com | New Xbox Experience jest już dostępny tutaj!
    ale tą z samego końca gdzie piszą "skontaktuj się z nami...." lecz jeśli nie próbowałeś instalować najnowszej aktualizacji to możesz ściągnąć tą wyżej z napisu "tutaj..."
     
  13. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Hmm wypaliłem na płytę 4.7GB i mi czyta pliki z różnymi plikami... , ale nie wiem czy nie ryzykować na 8.5GB jeśli ktoś wie to proszę o pomoc. A na pendriva nawet nie zgrywałem bo od razu wiedziałem , że Xbox nie będzie tego czytał.
     
  14. damigt

    damigt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Mój Xbox Też nie chce odczytywac Pendrive
    A co do Call of Duty MW2 to u mnie da rade tylko bez dysku pograć
    jak aktualizuje to wyskakuje mi błąd ze plyta jest brudna czu coś
     
  15. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Otóż to , u kumpla śmiga ta sama płyta z grą na xboxie arcade a ja posiadam premium z dyskiem .
     
  16. gangstarr

    gangstarr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a macie obydwaj bana?

    bo chyba mam ten sam problem tzn jeszcze nie sprawdzałem cod'a ale chciałem sobie zaktualizowac x'a z pendrive i nic z tego, nie działa. A wcześniej dostałem bana i mi sie wydaje że to przez to.
     
  17. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Ja nie mam bana a też konsola nie widzi pena.
     
  18. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ja nawet nie Podłączyłem konsoli do neta ;) , więc na pewno nie mam bana .
     
  19. kulus12

    kulus12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chłopaki to co wam napisałem działa po ściągnięciu tej aktualizacji trzeba ją wypakować rarem, a potem nagrać na pendriva (którego wkładacie dopiero po włączeniu konsol gdy na ekranie jest główne menu), możecie nagrać też na zwykłą płytę dvd i cd
     
  20. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Musisz zrobić aktualizację ale nie z płyty z grą tylko podłączając konsolę do neta lub z pendriva lub płyty . Inaczej gra może nie odpalić .
     
  21. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    panowie mam to samo moj interfej gl. to 2,0,8498,0 inne gry cykaja a probnlem dotyczy tylko codmw 2 po odlaczeniu dysku gra cyka normlanie ,czy musze koniecznie podlaczyc konsole pod neta zeby cykala z dyskiem gra???prosze o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum