1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Modern Warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez decayed, Listopad 11, 2009.

  1. decayed

    decayed Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż na samym początku drugiej misji pojawia się komunikat, żeby przeczyścić płytkę ściereczką lub uruchomić ponownie konsolę. Wykonuję te czynności i nadal to samo.. Źle nagrana płytka? Miał już ktoś taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. totallo

    totallo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zainstalowanie gry na dysku powinno rozwiazac problem
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ja mam ten sam problem z Forza Motorsport 2. Jest to jedyna gra, której nie udało mi się w 100% uratować pastą do zebów.
    Gdy próbuje zainstalować gre to przy 2 lub 3% wyskakuje napis że płyta zabrudzona, a jak próuje grać normalnie to ten napis wyskakuje przy ładowaniu wyścigu.
    Macie jakieś propozycje jak rozwiązać ten problem.
     
  5. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Najprawdopodobniej to wina źle, bądź za szybko nagranej płytki, ewentualnie z nagrywarką może być coś nie tak. Spróbuj nagrać grę na innej płycie, albo u kumpla i wszytsko powinno być ok.;)
     
  6. decayed

    decayed Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalować nie mogę, na około 45% pojawia się błąd. Spróbuję nagrać na nową płytkę. A czy może to być wina złej wersji MW2?
     
  7. 12freedy

    12freedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Taki problem może pojawiać się gdy :
    1) płyta jest źle nagrana
    2) nie masz aktualizacji dashborda
    3) zła jakośc samej płyty

    BTW. jeśli płyta nie instaluje się na dysku tzn., że najbardziej prawdopodobne jest 1 oraz 3. Druga sprawa, jeśli dobrze patchowałeś grę to aktualizacja nie wgra Ci się sama z tej płyty, musisz to zrobić ręcznie z pendrive'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum