1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Modern Warfare 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dymekk208j, Listopad 3, 2011.

  1. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, pobrałem wstawkę z sky-games wypakowałem i mam mianowicie następujący problem:
    Mam konsole z jtag'iem, MW 3 przerobiłem z ISO na GOD po przerzuceniu na konsole i próbie włączenia wywala problem ze szmatką. Próbowałem wypakować obraz i odpalać go przez default.xex ale po włączeniu się jest tylko czarny obraz. Mam dasha 13599, fsd 2.0RC, dashlaunch 2.24
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A nie lepiej odpalic z xex?
    Czy tylko to jest god?
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Odpalałem z xex i mam czarny obraz.
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2569
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Masz archiwum tej gry gdzieś ściągnięte.Jeśli tak to rozpakuj je.Będziesz miał iso.Nic z nim nie kombinuj tylko wypakuj programem exiso.Usuń katalog $ystem update i uruchom pod Xex Menu.Ja tak zrobiłem i wszystko pięknie hula.Swoją drogą zupełnie nie trawię tego formatu god.
     
  6. xbazi2000

    xbazi2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problemik

    Witam
    Ściągłem ostatnio najnowsze call of duty.Iproblem polega na tym ze jak mam rozpakowac ten plik aby uzyskac obraz do nagrania.Gdy to robie jak z wszyskimi grami ws\czesnie wyskakuja mi 3 foldery :$SystemUpdate,AUDIO_TS,VIDEO_TS ? pomozcie
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    dymekk208j
    Bo obraz musisz bez paddingu zrobić. Z XGD3 MUSI to być cały obraz płyty.
    Swoją drogo zupełnie nie rozumiem wrzucania miliona plików na HDD. Skopiuj np takiego NFSHP.....masakra , a tak w GOD masz +- te 40 pare (średnio) do 51 (XGD3) partów i leci.

    xbazi2000
    Za dużo o jeden raz rozpakowujesz to co pobrałeś. WinRar obraz ISO widzi jako plik wykonawczy. Ten plik co ma 7 , bądz 8 GB już nie rozpakowywuj.
     
  8. xbazi2000

    xbazi2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

Wczytywanie...

Poleć forum