1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Modern Warfare 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dymekk208j, Listopad 3, 2011.

  1. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, pobrałem wstawkę z sky-games wypakowałem i mam mianowicie następujący problem:
    Mam konsole z jtag'iem, MW 3 przerobiłem z ISO na GOD po przerzuceniu na konsole i próbie włączenia wywala problem ze szmatką. Próbowałem wypakować obraz i odpalać go przez default.xex ale po włączeniu się jest tylko czarny obraz. Mam dasha 13599, fsd 2.0RC, dashlaunch 2.24
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A nie lepiej odpalic z xex?
    Czy tylko to jest god?
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Odpalałem z xex i mam czarny obraz.
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Masz archiwum tej gry gdzieś ściągnięte.Jeśli tak to rozpakuj je.Będziesz miał iso.Nic z nim nie kombinuj tylko wypakuj programem exiso.Usuń katalog $ystem update i uruchom pod Xex Menu.Ja tak zrobiłem i wszystko pięknie hula.Swoją drogą zupełnie nie trawię tego formatu god.
     
  6. xbazi2000

    xbazi2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problemik

    Witam
    Ściągłem ostatnio najnowsze call of duty.Iproblem polega na tym ze jak mam rozpakowac ten plik aby uzyskac obraz do nagrania.Gdy to robie jak z wszyskimi grami ws\czesnie wyskakuja mi 3 foldery :$SystemUpdate,AUDIO_TS,VIDEO_TS ? pomozcie
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    dymekk208j
    Bo obraz musisz bez paddingu zrobić. Z XGD3 MUSI to być cały obraz płyty.
    Swoją drogo zupełnie nie rozumiem wrzucania miliona plików na HDD. Skopiuj np takiego NFSHP.....masakra , a tak w GOD masz +- te 40 pare (średnio) do 51 (XGD3) partów i leci.

    xbazi2000
    Za dużo o jeden raz rozpakowujesz to co pobrałeś. WinRar obraz ISO widzi jako plik wykonawczy. Ten plik co ma 7 , bądz 8 GB już nie rozpakowywuj.
     
  8. xbazi2000

    xbazi2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok wielkie dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum