1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z moim napedem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nearunek, Listopad 12, 2009.

  1. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To znowu ja i znowu mam problem dzis nagralem sobie gre cod mw2 na verbatimce ale gry wkladam ja do napedu slychac jak gra sie kreci i po chwili jest napisane otowrz naped
    mam dysk hitachi wiec przerobka prawdopodobnie 1.51 (tak powiedzieli mi uzytkownicy forum bo sam koles co u niego przerabialem mowil ze 1.6 a jak wiadomo takich nie ma na ten naped)
    nie wiecie moze co jest przyczyna tego ze gra nie chodzi btw daje link do strony z ktorej sciaglem gre http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/call-duty-modern-warfare-2-spatchowany-28760.html pierwszy post
    z gory dzieki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    coz najwidoczniej masz hitachi 1.5
     
  4. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli co musze spachowac na wave 2?
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a ja podejrzewam że on ma 1.6 ale active iso nie używa (totalna głupota jak 1.51 odpalało gry wave 4 a 1.6 odpalał?)
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale po co ma czytac o activate iso jak ma hitachi na ktore nie wyszlo 1.6????
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    strzelałem z tym 1.6 szczerze . czyli najwidoczniej ma 1.5 ;) czyli patch na WAVE 3
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    uooops . cóż tak to jest jak sie ma 1.51 . right right
     
  10. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OK dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum