1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z monitorem !

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez woj250, Sierpień 14, 2009.

  1. woj250

    woj250 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Natomiast mam dziwny problem z monitorem LG FLATRON W1942S kiedy podlaczam go do vga wszystko sygnal jest ale obraz nie taki. Mam smugi przy literach,ekran z dolu jest lekko obciety , obraz nie jest na calym ekranie np.: w jednym miejscu jest czarno. Prosze o odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy pracujesz w rozdzielczości natywnej monitora??
     
  5. woj250

    woj250 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam ustawiana rozdzielczosc 1440x900 (optymalna dla tego monitora)
    Wyglada to tak:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hw-7eLT6NGw[/YOUTUBE]
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. to ze jest czarno to kwestia rozdziałki monitora (16:10) a nie 16:9
    2. co do smuzenia - zmien kabel
     
  7. woj250

    woj250 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wszystko jasne kupie po raz 2 kabel i sprawdze w poniedzialek. Nastepne pytanie zupelnie nie zgodne z tematem ale zeby znowu nie zasmiecac forum je zadam ;] . A natomiast kiedy lancze xa do live (klikam dolacz do uslugi xl) podaje email , haslo i teraz powstaje problem daje kontynuuj i pojawia sie komunikat " LOGOWANIE DO XBOX LIVE JEST NIE OBECNE SPROBOJ PONOWNIE POZNIEJ ) . Dodam jeszcze ze proboje ponownie od 2 tygodni
     
  8. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    co to tv to możesz kupić kabel hdmi ze złotymio końcówkami i zniemić na 16:9 i na 60 Hz

    a co do 2go pytanie to mnie sie zdaje że maja problemy wziazane z ostatnim nopwym dashboardem i serwery mają zajęte
     
Wczytywanie...

Poleć forum