1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Mortal Kombat vs DC Universe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mihas26, Wrzesień 16, 2010.

  1. Mihas26

    Mihas26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem tą grę i po nagraniu i wrzuceniu do Xbox odczytuje jako dysk z różnymi materiałami co zrobić żeby normalnie odczytał. z góry dziękuję za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Chyba firmware twojego napędu nie obsługuje wave w tej grze. Jaką masz wersje firmware napędu?
     
  4. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6


    a to jest demo ? czy pełna wersja ? ja nagralem demo fify i tez mi tak pokazuje ale normlanie w biblotece jest i mozna ja normlanie odpalic
     
  5. Mihas26

    Mihas26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie wiem jaką mam wersje firmware napędu a gra jest pełną wersją nie demo
     
  6. god69father69

    god69father69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    musi wgrać nawszą przeróbke albo dowiedz sie jak firmware to wtedy mozesz pachowac do wave ale najlepiej bedzie wgrać najnowsza przerobke
     
  7. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
  8. Mihas26

    Mihas26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsolka to Xbox 360 elite jasper napęd liteon i była przerabiana w czerwcu tyle wiem na temat przeróbki,gra jest w formacie PAL
     
  9. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    dash może albo wave gry zły
     
Wczytywanie...

Poleć forum