1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z MTU

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Daniok, Sierpień 7, 2008.

  1. Daniok

    Daniok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie co mam zrobić żeby pozbyć się tego problemu za każdym razem gdy chce się połączyć z live i robię test pokazuje się MTU Nieudany :'(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Problem z MTU

    Jakbyś tak jeszcze napisał w jaki sposob masz podpiety internet do konsoli i jaki internet to byo by naprawde ********** .A tak to pewnie kosz bedzie.
     
  4. Daniok

    Daniok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z MTU

    mam radiówkę prędkość od 350kb do 700kb . Podpiętego mam go przez kabel sieciowy z kompa
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Problem z MTU

    W kompie masz sieciówke radiową czy normalna ? I net leci se z wapa normalnie kabelkiem z wtykiem rj45 jesli tak to podepnij sie bezposrednio do konsoli sklonuj dane z kart sieciowej kompa łacznie z mac adresem bo mozesz miec ip przypisane do karty i zobacz co sie dzieje .Tym sposobem wybadasz czy to wina ustawień w pc czy ustawień sieci.Jesli masz radiowa siecióweczke to kombinuj z róznymi wartościami MTU w windzie na stałe jest ustawione 1500 a to wcale nie jest optymalna wartość poczytaj se tu http://www.agavk.p9.pl/strony/inter_mtu.php
     
  6. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Problem z MTU

    Hehe raz miałem kabel zwykły do radiówki <Okrągly>
    a teraz jest jakby kabel crossowy i na xboxie działa tylko te lagi :-(
     
Wczytywanie...

Poleć forum