1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Mtu :/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bochun, Marzec 8, 2009.

  1. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    opowiem wam moja długą historie...a wiec niedawno podłączyłem Xbox pod komputer i udało mi sie po drobnych problemach podłączyć do usługi Xbox live...
    niebytem zadowolony z szybkosci internetu wiec dostawca przyjechał do mnie i pozmieniał wszystko zamieniając moje życie w horror:/ a wiec teraz żeby włączyć internet uruchamia sie normalnie przez siec bezprzewodowa ale muszę również ikonka z pulpitu uruchomić miniport wan(pppoe).. ustawiłem już wszystko i niestety wyskakuje mi błąd mtu:( zaden programik do zmiany mtu nie działa co mam robić??? pomóżcie mi:) będę wdzięczny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    poradniki widziałeś?
     
  4. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak czytalem...niestety zaden programik nie pomaga w zmianie mtu:/
     
  5. Oplaner

    Oplaner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ja niestety nie wiem co to, ale może skontaktuj się jeszcze z operatorem.
     
  6. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moze blad mtu moze byc spowodowany czyms innym???? bo mtu mam dobrze ustawione:(??
     
Wczytywanie...

Poleć forum