1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z MULTI E Read Dead Redemption

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WarDziU, Maj 19, 2011.

  1. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    Witam mam problem z RDR Mulit a dokładnie z połączeniem się do rozgrywki. Pokazuje mi komunikat że nie mogę się podłączyć do innych graczy i wywala mnie do free roaming do którego też nie mogę się podłączyć. Dodam że z Moim NAT jest wszystko w porządku. Konsolę mam podłączoną do neta za pomocą routera D-Link dir-300. Dodam jeszcze że nie mam problemu z żadną inna grą błąd pojawia się tylko w RDR. Proszę o pomoc jestem bezradny, z góry Dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    Nikt nie wie jak mi pomóc?
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Masz zew. ip, porty przekierowane ?
     
  5. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    porty mam przekierowanne ale nie wiem o co chodzi z tym zewnętrznym IP
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A dokladnie jakie masz porty przekierowane ?
    Od jakiego dostawcy masz neta ? Osiedlowy ?
    Router masz podlaczony do kabla, a ten kabel gdzie idzie do modemu, sciany ?
     
  7. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    mam od osiedlowego dostawcy ale dzwoniłem do nich i oni te porty odblokowują. porty odblokowane to 3074 upd i tcp , 53 upd i tcp 88 tcp, 80 upd. royter podłaczony jest prosto do anteny
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to tobie przekierowanie na twoim routerze nic nie dopuki oni ich nie przekieruja bo nie masz zew ip masz wew oni musza na swoim serwerze/routerze przekierowac porty, jak test XBL przechodzi ci ok to RDS moze potrzebowac dodatkowych portow do otwarcia ale jakich nie mam pojecia
     
  9. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    Dzięki za próbę pomocy. Powiedzieli mi jak do nich dzwoniłem ze cos musze miec zle router ustawiony
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zrob test polaczenia na xbox z reszta przekierowanie portow dla sieci XBL to nie to samo co przekierowanie portow dla danej gry, gry uzywaja swoich portow
     
Wczytywanie...

Poleć forum