1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Multi w Battlefield Bad company 2.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacekza, Grudzień 17, 2011.

  1. jacekza

    jacekza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem wygląda tak.

    Kupiłem grę. i chcę grać po sieci. Gdy wybieram multi to wyskakuje mi okienko ze błąd sieci i moje konto zostało zablokowane. Pojawia się pytanie czy chcę stworzyć nowe konto. klikam na adres email i podaje. poniżej wpisuje hasło (wymyślam je sobie) i wyświetla się komunikat że nie udało się stworzyć nowego konta. Kiedyś grałem w Battlefield 2 i stworzyłem konto tam ale nie mam pojęcia jakie jest tam konto. Wchodziłem na taką stronę gdzie to niby można odzyskać dane ale nic od nich nie dostaję "http://www.polska.ea.com/LoginPage.aspx". Probowałem stworzyć nowe konta na nowych adresach email i na nowych kontach na xboxsie i nic. Posiadam inne gry np. GTA 4 i wszystko mi działa. Posiadam konto GOLD. Posiadam również jakiś kod VIP ale nie mam pojęcia gdzie mam go wpisać. Single przelazłem i załamałem się że jest taki krótki. Ale chcę multi.

    BŁAGAM RATUJCIE BO WYDAŁEM PIENIĄDZE I NIE MOGĘ GRAĆ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    dzisiaj kupiłem bc2 i wlasnie pobieram, potem ci dam znac czy mam ten sam prolem.
     
  4. jacekza

    jacekza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  6. jacekza

    jacekza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlazłem na tego linka i faktycznie działa to bezproblemowo. Ale jak tylko podaję mój oryginalny email to dostaję wiadomość i postępuję zgodnie z instrukcją i wywala mi komunikat że "moje konto jest nie aktywne".
     
  7. jacekza

    jacekza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbowałem się zalogować i nadal to samo. Stworzyłem nowe konto na xbox i do ea zalogowałem się na świeżo wymyślonym meilu i zadziałało. Ale gdy na moim koncie gdzie mam abonament wykupiony na rok nie mogę się zalogować
     
  8. jacekza

    jacekza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i ciągle mam to: Twoje konto EA jest nieaktywne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum