1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z multiplayer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CamiRevi, Styczeń 7, 2011.

  1. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    Witam! Mam taki problem: Kiedy chce zagrac w multi,np w GTA 4 to nie moge dolaczyc ani do moich znajomych ani do obcych graczy. Co mozna z tym zrobic? W AC:B mam taki sam problem tylko ze po jakis 10 minutach dopiero wyszukuje mi graczy a w GTA nie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Słabe łącze? jakie masz pingi?
     
  4. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    Mam lacze 8mb a jak sprawdzic ping? Dodam ze rano jeszcze wszystko normalnie bylo
     
  5. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Może masz blokowane łącze na portach XBL. Daj sobie porty XBL na wyższe prio. Pingi masz w grach wyświetlane np na liście graczy.
     
  6. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    To wiem ale nie w kazdej grze. Ale czemu rano bylo ok a teraz nie. Do nikogo nie moge dolaczyc raz udalo mi sie przed chwila do jakiegos typa i dalej nic nie moge. Da sie jakos to zrobic?
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Prawdopodobnie rano jak nie ma ruchu sieciowego to jest git. Potem jak się pojawia większy ruch to admin ci blokuje. Miałem to samo... Pogadaj z adminem niech ci porty XBL da na wyższą kolejkę w routingu i będzie ok.
     
  8. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    A jak mam sie z nim skontaktowac? :)
     
  9. jaca97g

    jaca97g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam xboxa 360 slim 4gb i chciałem sie zapytać jak moge sie podłączyć do neta bezprzewodowego??
     
  10. CamiRevi

    CamiRevi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bialystok
    w ogóle nie na temat ale jak juz to najlepiej przez router
     
  11. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    A ja bym zaproponował zmianę NAt'a na otwarty ?
    Proponuję Ci przetestować połączenie xbl i jeśli wyskoczy błąd związany z nat (po uprzednim wybraniu "więcej informacji") dowiesz się co w łączu nie gra, mimo, że jesteś połączony.
    Tutaj masz temat związany ze zmianą NAT http://xboxforum.pl/online-xbl-f165/siec-zmiana-nat-na-otwarty-6912.html

    PS. Mi żadne ingerencje w router ( w moim przypadku) nie dały efektu, więc postąpiłem tak jak pokierował mnie xbox czyli wyłączyłem router i włączyłem, odczekałem potrzebny czas i wszystko działa czyli łączy mi już bezproblemowo RDR.
     
Wczytywanie...

Poleć forum