1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z multiplayerem w Forza Horizon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez temporary, Marzec 6, 2013.

  1. temporary

    temporary Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z trybem wieloosobowym w Forzie Horizon. Gdy daję opcję, żeby mi wyszukało jakakolwiek grę, nigdy tego nie robi, tylko po ok. minucie dołącza mnie do lobby, w którym jestem sam, podobny problem jest, gdy chcę wybrać jakąś grę niestandarową. Po chwili oczekiwania dostaję komunikat, że nie mogę się połączyć z konsolą innego gracza oraz żebym sprawdził ustawienia sieci, lub że sesja już nie istnieje. Wiecie może w czym tkwi problem? Nie byłem w stanie rozegrac ani jednej potyczki online...
    P.S. Tak mało osób gra wg w FH przez neta? Gdy szukam poprzez niestandardowe opcje do wyboru są góra 2 gry( oczywiście i tak nie mogę do nich dołączyć)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dosyc duzo osob gra przez neta ja zawsze znajduje duzo lobby... masz cos nie tak chyba z tym netem jednak;p
     
  4. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Moim zdaniem Sprawdź swoje łącze....być może w tym tkwi problem....
    PS..1mbs...to jest taka granica,poniżej ciężko grać przez internet....
    Jeśli z internetem wszystko ok..to może nie masz golda,,,
    POMOGŁEM-DAJ PRZYDATNE!!!!!!

    A tak na marginesie to akurat w horizona to gra multum graczy......gra na topie....bardzo pożądana,więc samo to że może nie być graczy to straszny mit.......
     
  5. temporary

    temporary Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łącze mam 10 Mb także nie powinno być problemu. Muszę pokombinować pewnie z ustawieniami routera...
     
  6. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zapewne........
     
Wczytywanie...

Poleć forum