1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z muzyką na x360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez anih1, Styczeń 16, 2011.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    EDIT: JEDNAK MUZYKA NA PŁYTKACH MI DZIALA , TYLKO PROBLEM JEST Z OTWARZACZAMI MP3/ PENDRIVAMI


    Witam , mój problem jest taki : (pierwszę oznajmiam że nie mam konsoli przerobionej , , mam xboxa arcade z hdd , mój problem : chcialbym sobie posluchać muzyki z pendrive , otwarzacza mp3 , i problem jest w tym że xbox 360 znajduje piosenki i otwarza ale jak juz otwarza piosenke np. "A" I dochodzi do bodajże 5 sekundy to zmienia na inną , i jak wchodzi na inną też dochodzi do chyba 5 sekundy i znow zmienia na inną , tak samo się dzieje jak otwieram pojedyncze piosenki ,ale tam dochodzi do innej sekundy juz nie pamietam , z plytkami się dzieje chyba to samo cho:confused:ć juz nie pamietam , ( mam nie legalne utwory , ) , jaki może byc problem ?? wychodzi na to że nie mogę przesluchać do konca piosenek ,


    P.S. dałem kilka dni temu ten wątek do działu pomoc sprzętu ale tam nikt nie odp. wieć dodałem go tutaj ,bo nie wiem właściwie gdzie powinien się znajdywać ten temat bo nie wiem w czym problem się znajduje , przepraszam że dodałęm drugi raz taki sam wątek na forum , :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Loru

    Loru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj coś nagrać na płytę jako zwykłe audio i potem wrzuć do napędu konsolki i spróbuj zrzucić na dysk . Może pomoże
     
  4. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a właśnie , kiedys mialem plytke z muzyką i chcialem wrzucic na dysk na xboxa 360 , zebym mogl sobie sluchac pisoenek bez plytki i gdzie to się wrzuca ? żebym mial muzyke na xboxie , tak samo jeśli chodzi o otwarzacz mp3 czy pendrive, , potem coś nagram ale jeśli dobrze pamietam to na plytce tak samo się dzieje ale potem sprobuje i sprawdze
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    a sformatowałes najpierw pen'a w X'e?
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Musisz mieć muzykę audio żeby wgrać na HDD a nie mp3 ani inne wynalazki z tym przewijaniem pooglądaj czy nie masz tam jakiś opcji po włączanych w odtwarzaczu nie wiem bo w ogóle nie słucham na xie bo do mnie jest to bez sensu po nawet się nie da przewijać bo to jest konsola do GIER a nie muzyki i innych multimedi
     
  7. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Pewnie jest w odtwarzaczu coś przestawione. Jakaś opcja z odtwarzaniem losowym , powtarzaniem utworu , odtwarzaniem jednego po drugim. Coś tam napewno znajdziesz. Ja w czasie grania w ścigałki słucham z karty pamięci w Nokii i wszystko działa poprawnie.
     
  8. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie sformatowalem pen'a na x'ie , wlasciwie tak samo idzie z płytkami , ,i nie mam opcji otwarzania losowego czy cos takiego , mam doprze po ustawiane, ale jak wlączam to kilka sekund idzie piosenka z może 4 sek albo 6 sek , i nie dojdzie do samego konca i juz po tych 4 lub 6 sekundach zmienia się na piosenkę nastepną i tak dalej :/ może to jakiś bląd w oprogramowaniu ? czy coś ?? :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum