1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z MW3 MP na rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reywind, Grudzień 13, 2011.

  1. Reywind

    Reywind Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    RP
    Mam problem z MW3 jak odpala się menu do multi to pokazuje się komunikat żeby przeczyścić płytkę. Problem w tym ze mam RGH i odpalam z twardziela. Na singlu i spec ops'ie niema takiego problemu.
    Spotkał się ktoś z takim problemem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Jak sie ma RGH to sie nie gra w multi =_=
    Chyba ze uzywasz xlink?
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    używa xbslink :)

    bawiłeś sie plikami z mp ?
    najlepiej to jak przekonwertujesz iso do GOD programem iso2god (do sciagniecia z logic-sunrise.com)
    bankowo bedzie smigac :)
     
  5. Reywind

    Reywind Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    RP
    Problem rozwiązany. Okazało się że musiał być był zwalony patch którego nie było widać pod FSD :/ i po ręcznym wyczyszczeniu cache zaczęło śmigać.

    BTW Vegeto Jak się ma RGH/JTAG to się gra na multi :D
     
  6. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Wiem wiem zapomnialem, ze mozesz uzywac xlink, ja do online uzywam PS3 .
     
Wczytywanie...

Poleć forum