1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nadawniem sygnału.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adikos777, Grudzień 19, 2010.

  1. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Problem polega na tym, że gdy podpinam konsole zwykłym kablem cinch, odbiera tylko dźwięk, a na kablu HDMI wszystko normalnie śmiga. Może ktoś miał taki problem i wie jak się z tym uporać ? Może to coś w ustawieniach konsoli, próbowałem i zmieniałem różne opcje, ale niestety nic to nie dało.. Jeśli to port, to chyba został tylko serwis. Kabel cinch mam sprawy, sprawdzałem na innej konsoli. Jeśli ktoś wie o co chodzi bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    a jaką masz wtyczką chinch? z przełacznikiem czy bez? i podpinasz do TV czy do monitora?
     
  4. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez przełącznika, podpinałęm do tv. jeszcze jeden fakt - podpinałem też do monitora przez hdmi, ale dźwięk przez cinche w tym samym czasie, bo podłączałem do hi-fi. Może to coś spieprzyło wtedy ??? może ktoś coś wie ??
     
  5. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    rozumiem że żółty chinch do zółtego gniazda wtykałeś w TV?
     
  8. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehe bez komentarza to pytanie zostawie. Może faktycznie coś sie poj**** przez to łączenie - wizja z hdmi, fonia - z cinche. opis jak to zrobić znalazłem na tym forum. może ktoś miał podobne problemy ?
     
  9. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. adikos777

    adikos777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ref
     
Wczytywanie...

Poleć forum