1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraną grą:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Barti89, Grudzień 25, 2012.

  1. Barti89

    Barti89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam mały problem, ale to za chwile najpierw chciałem życzyć wszystkim wesołych i spokojnych świąt:):D
    A teraz mam takie pytanie.
    Nagrałem grę na xbox-a a mianowicie call of duty BO2 i medal of honor warfighter nagrywarką lite-on hash 124B wcześniej zrobiłem to co w poradniku z iXtreme_Burner_Max no i hura od wielu dniu udało mi się nagrac płyte w 100% i weryfikacja 100% no myślałem że to magia świąt ale niestety chyba za wczesnie się cieszyłem bo gdy włożyłem gierke do xboxa to oczywiście mnie wyrzuca:( no już nie daje rady załamuje rece do tego stopnia że już myślałem nad sprzedaniem konsoli... Prosze o pomoc i jak coś niech ktoś kto to dobrze ogarnia odezwię się do mnie na gg 7657741 błagam!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
  4. Barti89

    Barti89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz nagrywałem na Verbatimach. A przed chwileczką swieżo ( bo skończyły mi verbatimy) platinum ale jak zwykle na 50% weryfikacji mi się zatrzymało:( i czytam teraz ten poradnik co wysyłałeś i według tego ustawie wszystko... Możesz odezwać się na gg?
     
  5. Barti89

    Barti89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I robiłem to co w poradniku tylko że słyszałem też o programie Burner max i tez zrobiłem żeby komputer widział od razu cała pojemność płyty tylko na platinum wyskakuje mi przy 50% weryfikacji bład tak jakby drugiej warstwy nie widział... już w plecy jestem ponad 50 zł:/
     
  6. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Jeżeli masz burner max to najlepiej używać płyt verbatim.Sam twórca sugeruje te płyty.
     
  7. Barti89

    Barti89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra i takich użyłem (pisałem wyżej) i 3 płyty nie działają... co jest nie tak pomocy...
     
  8. sawasnk

    sawasnk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sanok
    Mogę Ci pomóc wieczorkiem przez program TeamViewer 7 :) Ustawię Ci to, co ja mam, i może będzie śmigać. Pamiętaj o Verbatimach. P.S. Dobrze wgrałeś LT Max?
     
Wczytywanie...

Poleć forum