1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraną grą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuller, Listopad 15, 2009.

  1. kuller

    kuller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!

    Wczoraj z rana nagrałem grę Forza Motorsport 3 PL programem CloneCD i wszystko pięknie, na koniec nagrywania wyskoczyło info "Opcja nagrywania zakończona" ucieszyłem się ze sobie pogram (będzie kolejna nocka nie przespana), wkładam płytkę do konsoli wszystko ładnie gra się wczytuje a nagle gdy wyskakuje napis "Wciśnij A by wystartować" wyskakuje błąd " nie można odczytać płyty wyczyść płytę miękka ścierką i ponownie uruchom konsole". Nagrał już kilka gier (nagrywarka samsunga) i wszystkie ok tylko ta się wczytuje i wyskakuje błąd.

    Może jest ktoś z moich okolic (ostrów wlkp) to bym mi nagrał tą gra ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Kolego nagraj Sobie programem IMGBURN bedzie działać na 100% :)
     
  4. kuller

    kuller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedyś nagrywałem już tym programem i niby się nagrało, a podczas odczytu same błędy od 50% :/
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Są dwa rodzaje płyt. Jedne to te, które przy nagrywaniu mają dużo błędów, ale ta liczba, potem nie powiękrza się, a drugie to te, które przy nagraniu mają mało błędów, a potem podczas użytkowania płyty tworzą się kolejne.
     
  6. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    a ja nagrywam cały czas Imgburnem i działa moze masz cos z nagrywarka ?
     
  7. kuller

    kuller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nagrałem już ta nagrywarka ok 5 gier i wszystkie działają. Zawsze nagrywam na Verbatim. Obraz gdy pobrałem z tego forum od użytkownika któremu najwięcej razy podziękowano za wrzutę.
     
  8. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Hmmm to niewiem ... powiem Ci tylkoe ze ja uzywam Mintów za 3zł . nagrywam Imgburnem nie przepuszczam obrazu przez abgx i wszystko zawsze dziala bez problemu :) a nagrywarke mam Lite-On
     
  9. kuller

    kuller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja używam Verbatim za 6 zł sztuka :/ i wywaliłem już 4 płytki :/. Jutro może kupie jakieś inne płyty Platinum czy coś takiego i nagram jeszcze raz. Albo w ogóle kupię jakieś płyty DL najtańsze hehe może będą gry działały :D:D
     
  10. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    mówie Ci ja kupuje po 3zł i zawsze działa . Drogie plyty nie równa sie dobre plyty ;D
     
  11. kuller

    kuller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jutro podjadę sprawdzić czy maja w ogóle jakieś inne DVD +R DL. Bo co kupuję płytki to mają tylko Verbatima, a Platunum im brakło podobno hehe. Ale możne się uda kupić.
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    To że twój portfel je lubi, to nie znaczy, że twój napęd je lubi. To że gra działa na mintach nie jest jeszcze powodem do świętowania, bo niedługo twój laser może odmówić posłuszeństwa. Ja mam wszystkie gry na verbatimce i wysztkie działają.
     
  13. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Ja miałem to samo, wręcz identyczną sytuację z Gears of War 2 ale nagrałem jeszcze raz i na luzie poszło ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum