1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraną grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mamamakota, Styczeń 28, 2011.

  1. mamamakota

    mamamakota Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z otworzeniem gry na xbox' ie. Nagrałem dwa razy Gow 2, raz Gow 1 i teraz halo 3 i za każdym razem zamiast gry pisze mi otwórz plik dvd albo wchodzi mi w interfejs do odtwarzania filmów. Wygląda to tak że jakiej gry bym teraz nie nagrał to wyskakuje mi film a nie gra. Dodam że wcześniej nagrałem sporo gier, tym samym sposobem, używając tych samych programów ( imgburn, 360 waves patcher i ewentualnie chyba abx360 ale nie jestem pewien co do nazwy ostatniego ) i tego samego laptopa z ta samą nagrywarką. Zawsze zmieniam wave gry na wave 3. Najgorsze jest to że zawsze gry nagrywałem tak samo i teraz nagle zaczeły mi sie takie jaja robić. Jeśli ktoś wie co może być problemem prosze napiszcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vader666

    Vader666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na jakich płytach nagrywasz? Jaką masz przeróbkę?
     
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Sprawdź grę programem abgx360 bezpośrednio z płyty. Jeśli wszystko jest na zielono, to masz coś z Xboxem.
     
  5. mamamakota

    mamamakota Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na płytach esperanza. tylko mi nie piszcie żeby spróbować na verbatinach bo wcześniej nagrywałem na esperanzach i na innych i mi normalnie gry szły.


    Co do przeróbki to nie jestem pewien ale chyba 1.6. Ale wave 3 ma być napewno.



    Zobacze abgx360 prosto z płyty jeszcze ale jak bym mial coś z xboxem to sądze że i reszta gier które mi chodziły wcześniej przestałyby mi chodzić a dalej moge wnie grać.
     
  6. mamamakota

    mamamakota Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz pomyślałem jeszcze nad jedną rzeczą. Wszystkie te gry które nagrałem i potem był film zamiast gry miały pierwotnie wave 2, a ja zmieniłem go na wave 3. Czy to możliwe że przez ta własnie zmiane gry mi nie chodzą ?/Bo wyczytałem tutaj w innym temacie że jak jest wave niższy niż potrzebny to należy go zostawić, czy to prawda ??
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dokładnie jak gra ma wave nizszy niz najwyzszy dla twojej przerobki (w twoim przypadku wave 3) to gra nie odpali.
    zostawiamy tak jak jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum