1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagraną płytą verbatim !!! na lt+3,0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XXX1985, Październik 23, 2013.

  1. XXX1985

    XXX1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem ze nagrywam gry na lt+3,0 verbatim bez żadnych błędów a wszystkie gry mi nie chodzą poprawnie za każdym razem jak chce je zainstalować to wyskakuje mi komunikat żebym wyczyścił miękką ściereczką a jak Platinim nagrywam to i instaluje się wszystko powiedzcie czego to może być wina nagrywarki czy xboxa co to może być laser ? proszę piszcie co to jest dziękuje z góry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Najpierw czy na pewno masz to lt 3.0. Jeśli tak, to może coś źle nagrywasz (na forum jest bardzo dobry poradnik do nagrywanie gier na lt 3.0). Nie bardzo zrozumiałem to co napisałeś, że jak na Platinium nagrywasz to się instaluje wszystko to znaczy że działa ci na Platinumkach? Jeśli działa ci na Platinum to chyba lepiej nie? Bo przecież Platum jest tańsze od Verbatim. Jeśli to nie pomoże no to już chyba laser.

    A wy z przeróbką LT czy nie możecie zainwestować tych 100zł na ihasa i bez problemów wypalać XGD3 i XGD3 z CIV?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Przecież po wypaleniu jednej gry np. FIFA14 już byście zaoszczędzili min.50zł a jak byście wypalali więcej no to wiadomo że oszczędzacie też więcej!!!
    Albo też można kupić z RGH i nie trzeba wypalać!
     
  4. XXX1985

    XXX1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale verbatimy wiadomo mają lepsza jakość płyty wcześniej wypałem z 50 gier na xgd3 lt+3.0 od jakiego czasu tak mi się zaczęło dziać. a Platinim na xgd2 wypalałem zawsze a jak wypaliłem Platinim na xgd3 to nie było obrazu to chyba nagrywarka leży mi się wydaje
     
Wczytywanie...

Poleć forum