1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagranągrą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Senseipl, Grudzień 31, 2009.

  1. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,mam takowy problem. Liteon v2 xbox elite xtreme 1,6 :Dead Rising nagrywałem na DL mediatech na prędkości 1x - taki wybrałem przynajmniej w iso burn. następnie wsadzam activate iso. Wyświetla się jakiś film że trzeba do xboxa 360 wsadzić tę płytę. Wyjmuje, wsadzam dead rising i mieli płytę na dashboardzie, pokazuje się otwórz tacke czy coś takiego. Jakby płyty nie było . Tak było z assasin cree2 oraz bayonettą również. Co jest? Nagrywarka ma 1 dzień!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Co to jest iso burn.?Masz na mysli imgburn?
     
  4. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Zmień płtkę z mediatech na emteki, verbatimy. Sam mam liteona V2 i na emtecach gry mi trzymają dłużej niż na Verbatimach gdzie już 2 razy wywaliło aby przetrzeć płytkę szmatką po zalednie 3 - 4 dniach używania płyty.
     
  6. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale bez przesady , że 4 płyty nie działają, bo tyle próbowałem ! :D
     
  7. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ustawiłeś w imgburn Layerbreak?
     
  8. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W img burn i tym pliku .dvd
     
  9. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    A jak nagrywałeś activate.iso to Layerbreak miałeś wyłączony?
     
  10. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    To wyłącz Layerbreak gdy nagrywasz activate.iso.i powinno być good.Rozumiem,ze activate.iso też nagrałeś na płytkę DL?
     
  12. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dead rising ma wave 1 co nie wymaga activa. po za tym piszą by nagrywać go z layer breakiem na sztywno. nagrywam na DL

    Dual - przepraszam
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Skoro naped "mieli" to ewidentnie wina plyt lub nagrywarki. mediatech mowi samo za siebie - wyrzuc je do kosza i kup verbatim/platinum/philips. platinumy kostuja u mnie 4zl za sztuke, verby 5,5zl. w cakeu taniej. wiec nie ma sensu szrotu uzywac.
     
  14. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Hmm...dziwna sprawa.Może spróbuj nagrać na prędkości x2,4 tak jak nagrywają prawie wszyscy.Ja pierwszą płytkę nagrałem przy prędkości x4 i się zjarała dopiero jak wypaliłem x2,4 wszystko było ok.
     
  15. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aj tam, posłucham was i kupie jakieś kozak płyty jutro. Do napisania.
     
  16. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem na verbatimie 2x prędkością, płytę czyta ale pokazuje żeby przeczyścić..
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a po co do dead rising actovite,iso?? przeciez to gra a wave 2 odpali bez nieczego na 1.6

    zmien płyty na verby i bedzie ok
     
  18. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież na verbach jest... mieli mieli, już się rozpędza i nagle error przeczyść ;/
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to w takim razie wina nagrywary albo napedu w konsoli
     
  20. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No oczywiście. Nagrywarka jest nowa i bez problemu mogę odtworzyć to co nagrałem na pc. Konsola ma niecały tydzień ledwo co używana. Może to wina flasha, coś źle zrobione zostało?
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zadna gra ci nie chodzi??? sprobuj z czyms starszym co ma wave 2

    jak zadna nie pojdzie to na bank zwalony flash
     
Wczytywanie...

Poleć forum