1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagranie Final Fantasy 13.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomzik87, Marzec 24, 2010.

  1. tomzik87

    tomzik87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Już straciłem 6płyt verbatim próbując nagrać tą gre. NIewiedziałem jakim xtreme mam sflashowany napęd. I najierw wzielem autofix w abgx potem 360 wave patcher zmieniłem na wave 3 nastepnie imgburn i płyta byla czytana jako film DVD. w abgx stealth is uncertain. Raz niewiem co zamotałem z aotofixem i wypaliłem gre i poszło bez zmiany wave i włączam gre potem po wyborze profilu i storage miałem black screem. Teraz juz wiem ze mam ixtere 1.61. Czyli bez sfashowania na nizy wave moge tak? Czy poprostu bez motania moge nagrac gre bez tych abgx? Mam maca i uzywam do nagrywania 360 iso hacker ale moze przełaczyc na windowsa. Bardzo bym prosił osobe ktora rowniez ma 1.61 by po kolei napisala jak nagrala gre i czym(te abgx itd).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na 1.61 odpali każda niepaczowana gra . Więc nie musisz nic kombinować tylko sprawdzasz w abgx czy obraz jest poprawny i wypalasz . Programy do nagrywania : imgburn , clonecd i XBC . Zaznaczasz plik z rozszerzeniem dvd i nagrywasz .
     
  4. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a odpaliles patcha do poprawienia iso 1 i 2 ?
     
  5. Vergil

    Vergil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    do tego tematu jeszcze dodam : sciagnałem ostatnio FF13 przez przeklej od allstar . i powiem wam ze nigdy nie bylem taki wsciekły . 20 gb sciagania na marne !!! obraz jest popsuty
     
  6. tomzik87

    tomzik87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściagnełem inny releasy i mam tak Video partition does not match known data (could be corrupt or a new wave not seen before) poza tym stealth uncertain. Nagrywałem w imgburn i na macu w osx360 i lipa nawet nie wczytuje tylko mam "otworz napęd". Co z tym zrobić
     
  7. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak to już jest,chcesz sciągać bez limitów(premium) a później okazuje się że błąd crc w każdym parcie.Jednak rapid nadal pozostaje "górą"
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  9. tomzik87

    tomzik87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety sie nie udało. Ściągnełem dvd1 tylko ale fix edytowałem tylko do dvd1 wiec ok. ale nie poszło. MOżesz napisać chociaż na priv gdzie dobra wersje ściagnełeś?
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  11. tomzik87

    tomzik87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niebyło tego błedu video partition itd w abgx?
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  13. tomzik87

    tomzik87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnełem z 3 innych źródeł i ten sam błąd. NIemoge fixa odpalić" Nazwa applyPPF3" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnetrzne itd
     
Wczytywanie...

Poleć forum