1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Assasin's Creed 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fuksik12, Listopad 2, 2012.

  1. Fuksik12

    Fuksik12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak w temacie. Mam problem z nagraniem AC3, a mianowicie podczas nagrywania na płytę Verbatim przy zaznaczeniu opcji nagrania overburn przy 97 % wyskakuje taki błąd. [​IMG] http://imageshack.us/photo/my-images/856/beztytuupdg.png/ Nagrywałem też na płyty producenta o nazwie subrapoint czy jakoś tak i też w tym samym momencie wywaliło błąd. Nie mam pojęcia co robię źle. Obraz był przepuszczony przez abgx'a, inne nagrywają się normalnie (np. Wiedźmin 2). Proszę o pomoc lub odesłanie do odpowiedniego tematu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    skoro overburn to nie masz ihasa widać a szkoda bo z nim bys problemu nie miał
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Każda gra XGD3 będzie Ci nagrywać się z błędem bo nie masz IHASA.
     
  5. wowo213

    wowo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Musisz dać trunducate i będzie śmigać ja tak gram :)
     
  6. Fuksik12

    Fuksik12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Gry z XDG3 już nagrywałem i działało - Wiedźmin 2 abgx360 - Verified
    2. Czy nagrywanie trunducate przypadkiem nie powoduje tego, że obraz nie nagrywa się w pełni przez co podczas gry czegoś zabraknie ?
     
  7. wowo213

    wowo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Daj trunducate ja zawsze tak daje
     
  8. Fuksik12

    Fuksik12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I nigdy niczego nie zabrakło np pod koniec gry zawieszenie konsoli i brak możliwości przejścia dalej ?
     
  9. wowo213

    wowo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie zawsze wszystko ok.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum