1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem CoDM W2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Winiar, Styczeń 27, 2010.

  1. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mianowicie nagralem Cod mw2 programem Imgburn i po włożeniu płyty do xboxa i wyskakuje komunikat ze nie moze odczytać nośnika. czym to jest spowodowane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie płyty? Nagrywarka? Jaki dokładnie wyskakuje komunikat? Nagrywałeś wcześniej gry? Jaki iXtreme? Sprawdzałeś obraz przed nagraniem abgx'em?
     
  4. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Może powinieneś zmienić WAVE. Jaka wersja iXtreme?
     
  5. Vergil

    Vergil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    co do płyt to moim zdaniem róznicy nie ma ;) ja nagrywam na wszystkich i mnie to jednym słowem p....li ... wiec moze masz obraz jakis zepsuty ... a wogole uzywasz activate ?
     
  6. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1) plyta Verbatim 2) Lite-on dvdrw lh-18a1h ata 3) "nie można odczytać nośnika ) 4) kilkanascie minut wcześniej gta 4 i śmiga
     
  7. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ix 1.61 próbowalem z activate.iso ale to samo
     
  8. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
    Vergil jestes z sandomierza?:D
     
  9. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Staramy się, ale nie odpowiadasz na pytania. Jakie iXtreme? COD jest w WAVE 4 więc jeżeli masz starszy iXtreme to trzeba patchować.
     
  11. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    jak nagrywa na byle czym to otrzymal kare za to :p a niech mu naped padnie i wtedy pomysli na przyszlosc :D
     
  12. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Nie nagrywa na byle czym. Napisał że Verbatim
     
  13. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ixtreme 1.61. Czy można jakos to nagrac żeby działało
     
  14. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    To powinno śmigać bez problemowo. Może obraz jest skopany. Sprawdź ABGX.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdź abgx360 już nagraną płytę i daj screen z tego co wyjdzie!
     
Wczytywanie...

Poleć forum