1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagraniem Crisis 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suhacz89, Maj 11, 2011.

  1. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z nagraniem gry Crisis 2 . Posiadam naped Sony Optiarc DVD RW AD-760S.
    płyty mam verbatima 8,5 gb dvd+r dl 8x . Obraz iso przepusciłem przez abgx360 Pozniej nagralem imgburn 4x wraz ze wskazówkami na forum. W połowie nagrywania pojawił sie bład. Zna ktoś przyczynę ?
    Jaka prędkościa nagrywać płyty Verbatim ?

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    zaaktualizuj FW napędu i zobacz.
     
  4. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    daj loga z ImgBurn
     
  5. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na loga niestety za późno, FW no ok ale to coś da ? jeżeli wczesniej nagrałem NFS;shift2 bez problemu. I mam pytanie Jaka predkościa nagrywać Verbatimy 8gb 2,4x czy 4x ? Zalezy to od czegos ?
     
  6. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nagrywam 2.4x i jest ok
     
  7. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    przejdz na clonedvd mi to pomogło a miałem ten sam problem
     
  8. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a masz moze jakis poradnik jak nagrywac iso clonedvd ? i przepuszczając przez abgx360 1.05 nie musze tworzyc pliku recznie .dvd ?
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zwolnij do 2,4 i zwiększ buffor w I/O zakładka 2 do 128mb
     
  10. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam możliwość ustawienia buffor od od 1 do 512 mb ?rozumiem im wiecej tym lepiej wiec zostawić na 512 m ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przyczyna jest naped Sony Optiarc DVD RW AD-760S
     
  12. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    clonem normalnie wypalasz obraz iso nie dvd
     
  13. darnix

    darnix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wygląda na uszkodzony napęd ale mogę się mylić - postnij na forum ImgBurn'a
     
  14. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam na stacjonarcje nagrywake samsung sh-m522, mysliscie ze Amd 1,2 Ghz i 512 ddr/400 ktory jest po restarcie win xp poradzi sobie z nagrywaniem ? czy lepiej wykonac to na mocniejszym sprzęcie ? Wypytuje zeby popelnic jak najmniej bledow bo szkoda plytek w ten sposob marnowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum